Siirry sisältöön

Tapahtumajärjestäjälle

Hiedanrannan historiallinen tehdasmiljöö tarjoaa sykähdyttävän värikkään ympäristön monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Tapahtumia on mahdollista järjestää Lielahden kartanossa, Kartanopuistossa, skeittuhalli Kenneli D.I.Y:ssä sekä Kulttuuritila Kuivaamossa.

Tapahtumat Lielahden kartanossa ja Kartanopuistossa

Hiedanrannan alueella sijaitsevan Lielahden kartanon tiloja on mahdollisuus saada käyttöön maksutta kaikille avoimiin ja ilmaisiin kulttuuritapahtumiin ja esityksiin. Tilojen lisäksi kartanolta saa käyttöön kevyen äänentoiston ja videotykin. Varattavia tiloja on tällä hetkellä ala-aula, jossa on siirrettäviä istumapaikkoja 40 hengelle, sekä kokoushuoneet Wilhelm ja Marie. Lisäksi Kartanopuisto tarjoaa upeat puitteet kartanomiljöössä ulkoilmatapahtumille. Lielahden kartanon tilat sopivat muun muassa pienimuotoisien konserttien, esitysten, luentojen, kokouksien sekä työpajojen järjestämiseen.

Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse oman tilaisuutensa turvallisuudesta, siisteydestä ja tarvittavista viranomaisilmoituksista. Lielahden kartano on avoinna Sopimusvuori ry:n ylläpitämän Kartanokahvila Mielihyvin aukioloaikoina. Tapahtumia ja tilaisuuksia on mahdollista järjestää myös näiden aukioloaikoine ulkopuolella erikseen sovittaessa.

Valitettavasti yksityistapahtumien, kuten esimerkiksi perhejuhlien järjestäminen kartanossa ei ole toistaiseksi mahdollista.

Tapahtumat Kulttuuritila Kuivaamossa

Kuivaamon hieman yli 2000 m2 tilat soveltuvat monenlaisille tapahtumille keikoista ja työpajoista seminaareihin ja messuihin jopa 1000 hengelle. Tilojen lisäksi tapahtumaan voidaan järjestää tarvittavan tekniikka sekä anniskelu ja cateringin. Tilojen vuokrauksesta vastaa Swäg ry.

Skeittihalli Kenneli D.I.Y

Erikoisempaa tilaa etsivälle järjestäjälle Kenneli D.I.Y on mielenkiintoinen mahdollisuus! 150 henkeä vetävässä tilassa on sovitessa mahdollisuus järjestää esimerkiksi teatteriesitys tai musiikki keikka. Skeittihallia hallinnoi Pirkanmaan Kaarikoirat ry.

Lisätiedot

Tuotantotuki tapahtumille

Hiedanrannassa järjestettäviin, kaikille avoimiin tapahtumiin voi hakea tuotantotukea järjestelyistä aiheutuviin kuluihin. Hakuaika on jatkuva. Keskimääräinen tuki on 300 - 1000 €. Hakemuksien käsittelyaika on keskimäärin yksi kuukausi.

Koordinaattori
Meiju Mertanen
puhelin 044 431 4931
sähköposti [email protected]

Tapahtumajärjestäjän opas

Visit Tampere on koonnut kattavan, kaikille Tampereella järjestettäville tapahtumille tärkeän oppaan tapahtumajärjestämisestä. Hiedanrannan oma opas on päivityksessä ja se julkaistaan kesän aikana uusin pohjakuvin ja tiedoin.