Siirry sisältöön

Hakija

Kesäduuniin yhdellä hakemuksella

Rekisteröidy mukaan Kesäduuni22-kampanjaan ja löydä itsellesi kesätöitä!

Oletko 17–30-vuotias ja valmis töihin tänä kesänä? Kesäduuni22-kampanjan kautta löydät kesätyöpaikkoja Tampereen alueelta. Hae useampaa kesätyötä yhdellä profiililla – helposti!


Kesätyöseteli-paikat 15–17-vuotiaille!

Tampereen kaupunki jakaa tänä vuonna 250 kesätyöseteliä 15–17-vuotialle tamperelaisille nuorille. Kesätyösetelillä Tampereen kaupunki korvaa työnantajalle nuoren työntekijän palkkaamisesta yhden setelin arvon verran. Mahdollisuus kesätyöseteliin saattaa auttaa sinua erottumaan eduksesi työnhaussa!


Hae kesätöitä näin:

1. Kirjaudu sähköiseen järjestelmään ja luo työnhakuprofiili. Työnhakuprofiili toimii eräänlaisena CV:nä työpaikkoja hakiessasi. Samalla profiililla voit hakea useampaa työpaikkaa. Voit kertoa profiilissa osaamisestasi tekstillä, kuvilla, avainsanoilla ja videoilla. Myös työnantajat voivat lähestyä sinua - mutta ota kuitenkin itse rohkeasti yhteyttä sinua kiinnostaviin työnantajiin!

Rekisteröityminen onnistuu joko älypuhelimella Tiitus-sovelluksessa tai verkkosivuilla. Tiitus-sovelluksen löydät Google Play -kaupasta tai Apple Storesta. Verkkosivut löydät osoitteessa www.tiitus.fi/kesaduuni. Huom. Valitse sovelluksessa toimialueeksi Kesäduuni (Tampere).

2. Hae ilmoitettuja kesätyöpaikkoja. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan työnantajiin. Haku työpaikkoihin on helppoa ja tapahtuu vain muutamalla klikkauksella.

3. Käy seuraamassa päivittyvää kesätyötarjontaa. Kesätyönhaku käy kuumimmillaan helmi- ja maaliskuussa, mutta uusia kesätyöpaikkoja päivittyy elokuuhun saakka. Käy kurkkaamassa päivittyvää tarjontaa säännöllisesti!

Kaipaatko sparrausta kesätyönhakuun?

Tampereen Ohjaamolta saat henkilökohtaista apua kesätyönhakuun. Työnhaunohjaaja auttaa sinua myymään omaa osaamistasi ja konkreettisesti laatimaan CV:n ja hakemuksen. Palvelu on maksuton ja se on tarkoitettu 17–30-vuotiaille tamperelaisille. Varaa aika työnhaunohjaukseen sähköpostitse: [email protected]

Tsemppiä kesätyönhakuun!


Ota yhteyttä!

Ohjaamo Tampere

Hammareninkatu 5 B, 33100 Tampere

040 197 5144

[email protected]

Aukioloajat

ma-pe klo 13-16


Ulkoinen linkkiOhjaamo Tampere

Ulkoinen linkkiOhjaamo Tampere Facebookissa


Ulkoinen linkkiOhjaamo Tampere Instagramissa


Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa Kesäduuni-kampanjan tänä vuonna jo neljättä kertaa yhteistyössä Ohjaamo Tampereen ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa.