Siirry sisältöön

Kesäduuni22

Kesätyöt Tampereen alueella – duuniin yhdellä hakemuksella

Etsitkö kesäduunia tai nuorta kesätyöntekijää Tampereen alueelta? Olet oikeassa paikassa! Kesäduuni-kampanja yhdistää 17–30-vuotiaat työnhakijat ja yritysten tarjoamat kesätyöpaikat. Voit hakea tai ilmoittaa kesätyöpaikan maksutta Tiitus-järjestelmässä. Jos tarvitset apua järjestelmän käytössä, ole rohkeasti yhteydessä. Onnea kesätyönhakuun!


TYÖNHAKIJALLE

Työnhakija, aloita kesätyönhaku tästä!

Ulkoinen linkkiKatso avoimet kesätyöpaikat tästä!

Oletko 17–30-vuotias ja valmis töihin? Rekisteröidy Kesäduuni22-kampanjaan ja aloita kesätyönhaku. Voit hakea samalla työnhakuprofiililla useisiin eri työpaikkoihin.

Ulkoinen linkkiTyönhakija - Rekisteröidy mukaan Kesäduuni-kampanjaan

Mikäli olet jo luonut aikaisemmin Tiitus-järjestelmään profiilin, voit hyödyntää sitä Kesäduuni22-kampanjassa. Kirjaudu sisään, valitse toimialueeksi Kesäduuni (Tampere), tee tarvittavat päivitykset profiilisi ja starttaa kesätyönhaku!

Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat henkilökohtaista apua työnhakuprofiilin tekoon, ota yhteyttä Ohjaamoon: [email protected] tai 040 197 5144 (myös WhatsApp).

Lue lisää Kesäduuni-kampanjasta

TYÖNTARJOAJALLE

Työntarjoaja, laita kesän rekryt käyntiin tästä!

Valitse kahdesta vaihtoehdosta:

Ulkoinen linkki1. Tee se itse – helposti! Rekisteröidy, luo työpaikkailmoitus ja haastattele hakijat.

Halutessasi voit myös esitellä työpaikkaa YouTubessa lyhyellä esittelyvideolla. Autamme sinua esittelyvideon suunnittelussa ja kuvaamme maksutta esittelysi ammattilaisstudiossamme. Saat lisäksi videotiedostot veloituksetta omaan käyttöösi. Videot julkaistaan Työllisyys- ja kasvupalveluiden YouTube-kanavalla Työpaikkatiistai-sarjassa. Lue lisää pitchaamisesta.

2. Täyden palvelun paketti

Anna työllisyys- ja kasvupalvelujen yrityskoordinaattoreiden hoitaa rekrytointiprosessi puolestasi maksutta. Ota rohkeasti yhteyttä: [email protected] tai 040 580 8811.

Lue lisää Kesäduuni-kampanjasta työntarjoajille


Ohjaamo Tampere

Ohjaamo tarjoaa tukea kesätyönhakuun!

Hammareninkatu 5 B, 33100 Tampere
Avoinna ma-pe klo 13–16
040 197 5144 (myös WhatsApp)
[email protected]


Työnantajalle

[email protected]
Kasvupalvelut työnantajille ja yrityksille
Puhelin 040 580 8811


Yhteistyössä:

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa Kesäduuni-kampanjan yhteistyössä Ohjaamo Tampereen ja TE-palveluiden kanssa. Kampanja on suunnattu 17–30-vuotiaille nuorille ja Pirkanmaan seudun yrityksille.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/kesaduuni