Siirry sisältöön

Kesäduuni 2019

Ilmoittautuminen Kesäduuni 2019 -kampanjaan on päättynyt. Nyt tuemme nuoria työnhaussa!


Hakijoiden ilmoittautuminen Kesäduuni 2019 - kampanjaan on päättynyt. Kiitos lukuisille nuorille aktiivisesta osallistumisesta! Teitä oli satoja. Työnhakuprosessit jatkuvat edelleen ja avoimiin paikkoihiin etsitään soveltuvia henkilöitä rekisteriin ilmoittautuneiden joukosta. Kesäduuni 2019 -kampanjan seuraavassa vaiheessa tuemme nuoria kesätyönhaussa. Ohjaamo Tampere järjestää työnhaun non-stop -neuvontaa joka tiistai klo 13-16. Tule mukaan!

Kesäduuni 2019 lyhyesti

Tampereen kaupunki ja Ohjaamo Tampere haastoivat yritykset, yhteisöt ja yhdistykset ilmoittamaan kesäksi 2019 avoimia työmahdollisuuksia 15-29 -vuotiaille nuorille. Kampanjan tavoite on tukea nuorten työllistymistä ja mahdollistaa nuorelle ensimmäinen työkokemus, jolla on usein tulevaisuuden kannalta iso merkitys.

Tampereen kaupunki ja Ohjaamo Tampere tekevät rekrytoinnin työnantajille mahdollisimman helpoksi sekä auttavat sopivien kesätyöntekijöiden ja työpaikkojen yhteen saattamisessa. Tavoitteena on mahdollisimman positiivinen kesätyökokemus sekä työnantajalle että työntekijälle.

Työpaikkoja Kesäduuni-kampanjaan otetaan vastaan toukokuun loppuun asti.

Katso hakijaesittelyt


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/kesaduuni2019