Siirry sisältöön

Työntarjoaja

Yhdet kädet lisää

Kesäksi yhdet kädet lisää tai lisäkäsiä!

Varastosi nurkkiin on kertynyt rojua. Sosiaalinen media huutaa päivittämistä. Kesän myynti kaipaa lisäkäsiä. Suursiivous ja inventaario odottaa tekijäänsä. Vakituiset työntekijät tarvitsevat sijaisia. Kuka tämän kaiken ehtii tehdä?

Tampereen kaupungin ja kumppaneiden toteuttama Kesäduuni20-kampanja tarjoaa ratkaisun.

Ole sinä se rohkea työnantaja, joka uskoo nuoreen, katsoo tulevaisuuteen ja näkee raikkaat ideat mahdollisuutena.

Meillä on paljon nuoria tekijöitä. Kesäduuni20-kampanjan kautta on mahdollista saada yksi tai useampi työntekijä kesän ajaksi. Työpaikkailmoituksen jättäminen on ilmaista ja halutessasi hoidamme koko rekrytointiprosessin. Lisäksi 100 ensimmäiselle työpaikan ilmoittaneelle tarjoamme työsopimusbyrokratian hoitamisen. Työsuhteen kulut hoituvat laskutuksella ilman lisämaksua.

Voit osallistua kampanjaan kahdella vaihtoehtoisella tavalla:

  • Helposti ja nopeasti: Rekisteröi yrityksesi kampanjaan ja jätä työpaikkailmoitus itse kesäduuni20-sivustolle. Vastaanotat työhakemukset, haastattelet valitsemasi hakijat ja palkkaat kesätyöntekijän.

  • Täyden palvelun paketti: Rekisteröi yrityksesi kampanjaan ja jätä rekrytointiprosessi kesäduunikampanjatiimin hoidettavaksi. Teemme työpaikkailmoituksen tarpeidenne mukaan sähköiseen järjestelmään, vastaanotamme työhakemukset ja teemme hakijoista esivalinnan. Haastattelut ja valintapäätöksen teet itse. Tämän lisäksi yritys voi halutessaan ulkoistaa työnantajavelvoitteet ja työsuhteen byrokratian. Tällöin työnantajana toimii Tampereen Sarka Oy ja työsuhteen kulut laskutetaan yritykseltä ilman lisämaksua.
    Palkkauksessa noudatetaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Työnantajavelvoitteiden ulkoistaminen sopii erityisesti pienyrityksille ja se on tarjolla sadalle ensimmäiselle kampanjan kautta työpaikan ilmoittaneelle. Työnantajavelvoitteiden ulkoistaminen ja työsuhteen aikainen tuki sopii erityisesti pienyrityksille.

Tarjoa työpaikka sähköisesti täällä tai ota yhteyttä! Kannattaa olla nopea, sillä sadalle ensimmäiselle kesätyönantajalle on kauttamme tarjolla helppo tapa rekrytointiin ja palkanmaksuun!

Sinun ei heti tarvitse tietää tarkkaan mitä paikkoja avaatte, voit rekisteröityä ja täyttää työpaikkatiedot myöhemmin.

Mikäli sinulla on rekrytointiasioihin liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä Kesäduuni20-kampanjan Mart Kaukoseen p. 041 7300 514 tai osoitteeseen [email protected]Kerro kaverillekin, että olet mukana Kesäduuni20-kampanjassa. Kiitos, että olet mukana luomassa rohkeaa tulevaisuutta! Lähde mukaan ja lisää sivuillesi badge!

(Klikkaa hiiren oikealla - tallenna kuva.)

Yhteystiedot työntarjoajille:
Kesäduuni20-kampanjatiimi

Sähköposti:
kesaduuni(at)tampere.fi

Yrittäjyys- ja työnantajapalvelut
040 5808 811

Tiedustelut myös
Mart Kaukonen 041 7300 514.