Me-talo

!

Tampereen kaupunki joutuu luopumaan Me-talo -konseptista

Säästösyiden takia Tampereen kaupunki ei ole valitettavasti löytänyt Me-talolle pysyvää resurssia vuodesta 2023 eteenpäin. Kaupunki pyrkii turvaamaan Vanhan Suklaatehtaan tilojen käyttöä: eri toimijat jatkavat siellä Me-talon päättymisestä huolimatta. Myös nuorisopalvelujen toiminta jatkuu normaalisti. Tiedotamme ensi vuoden kuvioista tarkemmin myöhemmin. Lue lisää: Tampereen Me-talo lopetetaan – osa toiminnoista jatkuu (uutinen 17.11.2022)

Me-talo toimii Peltolammin ja Multisillan alueella. Se järjestää maksutonta vapaa-ajan toimintaa, harrastusryhmiä sekä tapahtumia kaikenikäisille.

Tampereen Me-talo -hanke on alkusysäys eteläiselle hyvinvointikeskukselle. Samalla alueelle muodostetaan uutta verkostomaista toimintamallia.

Me-talon mahdollistajana toimii Me-säätiö ja toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa kehitetään Peltolammin koulun sekä alueen muiden palvelujen yhteinen matalan kynnyksen Me-talo -toimintamalli, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Viikko-ohjelma

Tule mukaan järjestämään toimintaa

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. 

Ota yhteyttä

Aluekoordinaattori Jarno Koskinen
Puhelin:
040 806 3987
Projektisuunnittelija Iina Nummi
Puhelin:
040 485 9079

Tule vapaaehtoiseksi

Etsimme täysi-ikäisiä vapaaehtoisia Me-talolle. Pääset mukaan lasten ja perheiden eri harrastustoimintoihin ja aikuisten Me-tupaan.

Ota yhteyttä

Aluekoordinaattori Jarno Koskinen
Puhelin:
040 806 3987

Me-talon palvelukioski

Palvelukioskissa pääset maksuttomiin palveluihin nopeasti, joustavasti ja ilman ajanvarausta.

Palvelukioskilla saat erilaista neuvontaa ja ohjausta esimerkiksi terveyteen tai toimeentuloon liittyen. Apua saat arjen isoihin ja pieniin asioihin. Palvelukioskissa on myös mahdollisuus asioida etäyhteyksin Kela-asioissa.

Palvelukioski palvelee torstaisin kello 12 - 16.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/metalo

Päivitetty 2.1.2023