Meidän stoori

Kaupungin kehitysvammapalvelujen asiakkaat, asukkaat ja työntekijät jakavat pieniä ja isoja kokemuksia yksiköiden arjesta.

Kirjoittaja: Meidän stoori -blogin kirjoittajat

Blogiartikkeli
29.8.2022 14.09
Erasmus-vaihtari David Hehkun parkkipaikalla sähkömoponsa selässä punainen t-paita päällään.

Paluu Hehkuun kesäloman jälkeen

Asiakkaat palasivat innokkaina Hehkuun tiistaina 2.8. Lomat oli vietetty, ja arki alkoi rennosti kesälomakuulumisia vaihtaen.

Ensimmäisen viikon kanssamme vietti saksalainen David, joka oli Erasmus-vaihtarina työharjoittelussa. David kurvaili Hehkuun hienolla sähkömopolla.

David pääsi meidän kanssamme mustikkametsään. Osa porukasta noukki Hehkun pihan puskista myös vadelmia. Viikon päätteeksi perjantaina leivoimme yhdessä herkullisen marjapiiraan.

Vadelmaa löytyi monta rasiallista Hehkun pihan puskista. Innokkaita noukkijoita riitti.

Perjantaina vietimme myös Davidin läksiäisiä ja halusimme antaa hänelle muistoksi Orivesi-sukat, salmiakkia ja Fazerin suklaata.

Davidin läksiäisissä kuulimme myös kauniita puheita sekä laulu- ja tansiiesityksiä. David hurmasi meidät kaikki iloisella persoonallaan.

Heti toiminnan alettua, aloimme järjestää kahta reissua asiakkaiden toiveesta. Torstaina lähdimme viettämään odotettua Särkänniemi-päivää ja lauantaina menimme Ylisfestareille.

Hehkun toiminta lomien jälkeen on siis lähtenyt hyvin käyntiin, ja kohti syksyä mennään nauttien vielä ihanista kesäisistä säistä.

Hyvää alkavaa syksyä kaikille!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jätä kommentti