Meidän stoori

Kaupungin kehitysvammapalvelujen asiakkaat, asukkaat ja työntekijät jakavat pieniä ja isoja kokemuksia yksiköiden arjesta.

Kirjoittaja: Meidän stoori -blogin kirjoittajat

Blogiartikkeli
17.6.2022 08.07
Kuusi Niemen tuvan asukasta istuu ruokapöydän ääressä ja syö kakkua.

Niemen tuvan kuulumisia

Kevät on ollut tohinaa täynnä ja hienoja uusia ihmisiä sekä kohtaamisia on ollut. Ollaan kokoonnuttu kisakatsomoon porukalla kun jääkiekko meitä kaikkia niin kovin jännitti, päästiin myös paikanpäälle seuraamaan pelejä, voi vitsi kuinka mukavaa oli päästä kokemaan kisahuuma. Taidettiinkin käyttää kaikki meille kisoihin annetut liput 😊. Tuuletettu siis todellakin on vähän joka käänteessä 😃. 

Ennen kaikkea aurinko on ollut tervetullutta sekä lämpöisemmät kelit, ollaan laitettu terasseja kuntoon, istutettu taasen porukalla linnan takapihalle yhtä jos toista herkkua, toivottavasti saamme runsain mitoin myös satoa tänäkin vuonna.

Pääosin hyvissä voinneissa täällä ollaan oltu ja ennen kaikkea hyvin on syöty sekä vähän myös herkuteltukin, koska aina on syytä juhlaan 😊.

Tapahtumissa ollaan kukin tahoillaan käyty, Orivedellä on ollut hyviä tapahtumia, mistä on ollut vara kyllä valita. Viikonloppuna oli juuri rannalla tapahtuma musiikin, pienten toimintapisteiden sekä muun tekemisen parissa, jotkut kävivät myös Eräjärvellä kuuntelemassa Samae Koskistakin. Kevät ja kesä on saanut kaikki meidät talvihorroksestaan heräilemään. Toivottavasti kesä on lämmin ja aurinkoinen, koska kyllähän se kesälomakin sieltä pikkuhiljaa kolkuttelee 😊.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jätä kommentti