Meidän stoori

Kaupungin kehitysvammapalvelujen asiakkaat, asukkaat ja työntekijät jakavat pieniä ja isoja kokemuksia yksiköiden arjesta.

Kirjoittaja: Meidän stoori -blogin kirjoittajat

Blogiartikkeli
26.8.2022 09.37
Härmälänrannan väkeä Seitsemisen kansallispuistossa, osa henkilöistä seisoo ja osa istuu pyörätuoleissa puuston ja vesistön edessä.

Kesäkuulumiset Härmälänrannasta

Kesä on hurahtanut vauhdilla ja kesään on mahtunut paljon ihania hetkiä. Kesästä olemme nauttineet Härmälänrannan ympäristössä mm. grillaillen sisäpihalla, Pyhäjärven rannalla ulkoillen sekä Maida Vale -yhtye tuli esiintymään sisäpihalle, joten pääsimme nauttimaan live-musiikista.

Muutamat asukkaat ovat käyneet leireillä ja omaisilla kylässä. Särkänniemessä on vietetty päivää käyden Koiramäessä, Näsinneulassa, planetaariossa ja monissa laitteissa. Ylisfestareilla päästiin nauttimaan muutaman vuoden tauon jälkeen live-musiikista ja muikkuateriasta. Live-musiikkia on nautittu myös Tammerfesteillä.

Kesän yksi kohokohta on ollut Seitsemisen kansallispuiston retki. Mukaan lähtivät kaikki halukkaat, ja pääsimme viettämään yhdessä aikaa koko kasiryhmän voimin. Menimme Saari-Soljaseen, jossa on esteetön luontopolku. Parkkipaikalta oli lyhyt siirtyminen nuotiopaikalle ja sen kupeesta lähti esteetön luontopolku. Matkalla oli selkeät opasteet sekä yleistä infoa paikan kasvillisuudesta ja eläimistä. Pääsimme maistelemaan mustikoita ja lakkoja. Evääksi olimme ottaneet makkaraa ja voileipiä. Retki onnistui hyvin, ja säät olivat suotuisat.

Päiväaikainen toiminta on käynnistynyt kesäloman jälkeen ja on palattu takaisin arkeen. Syksyn harrastekurssihakemukset ovat tehtynö ja pikkuhiljaa aletaan valmistautua syksyyn.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jätä kommentti