Meidän stoori

Kaupungin kehitysvammapalvelujen asiakkaat, asukkaat ja työntekijät jakavat pieniä ja isoja kokemuksia yksiköiden arjesta.

Kirjoittaja: Meidän stoori -blogin kirjoittajat

Blogiartikkeli
20.7.2022 13.48
Havu-tiimin toimistotavarat, kuten näytöt ja tulostin, uudessa toimistohuoneessa.
Kuva lähtötilanteesta ennen muuttolaatikoita.

Heippa kaikille blogin lukijoille Havu-tiimiltä!

Kevät on mennyt nopeasti työn kehittämisen ja muun toiminnan parissa. Olemme myös käyneet yksiköissä viettämässä "nollapäiviä" silloin, kun ei ole ollut muuta hommaa.

Havu-tiimi, eli tuttavallisemmin Havut, on ollut väliaikaistiloissa Sarviksella keväästä 2021 lähtien. Kevään aikana meille tuli kuitenkin tieto, että kesäkuussa uudet tilat vihdoin valmistuisivat, ja tulisi muutto väliaikaistiloista varsinaisiin toimistotiloihin Kanta-Sarvikselle. Välillä kävimme kurkkimassa uusia tiloja ja tuumimassa, missä huoneessa uusi toimistomme sijaitsisi, kunnes toukokuun lopussa tuli tieto, että muutto tapahtuu noin viikon kuluttua. Niin kävikin, että Havut muuttivat muiden vammaispalveluiden kanssa Kanta-Sarvikselle. Meillä kävi erittäin hyvä tuuri, sillä olimme ihan ensimmäinen huone, jonka tavarat siirrettiin uusiin tiloihin! Vaikka tavarat saimme laitettua nopeasti paikoilleen, hakee osa tavaroista vieläkin paikkaansa.

Hyvää kesää ja nähdään yksiköissä!

Terveisin, Havu-tiimi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jätä kommentti