Meidän stoori

Kaupungin kehitysvammapalvelujen asiakkaat, asukkaat ja työntekijät jakavat pieniä ja isoja kokemuksia yksiköiden arjesta.

Kirjoittaja: Meidän stoori -blogin kirjoittajat

Blogiartikkeli
20.7.2022 07.55
Vammaispalveluiden hallinnon uusi huone, pöydillä tietokoneen näyttöjä ja muuta toimistotavaraa. Ikkunasta näkyy järvi.

Hallinnon kesäterveiset

Vammaispalveluiden hallinnossa on tapahtunut paljon viimekertaisen blogikirjoituksen jälkeen. Hallinto on muun muassa muuttanut uusiin tiloihin, on osallistuttu Hyvinvointialueen valmisteluun, kaupungin verkkosivut ovat uudistuneet ja Kuusikko-raporttikin on saatu valmiiksi.

Kesäkuun alussa hallinto pääsi muttamaan Sarviksella uusiin tiloihin. Osassa uusista huoneista on näkymä järvelle.

Hyvinvointialueen valmisteluun liittyen on tehty koko kevät ahkerasti töitä. Olemme muun muassa osallistuneet vammaispalvelujen alatyöryhmän työrukkaseen, vammaispalvelukriteerien, asiakasmaksujen, IMO-käytäntöjen ja päätöksenteon, asumispalveluiden, päiväaikaisen toiminnan, vammaissosiaalityön sekä vaativien erityishuollon palvelujen valmistelukokonaisuuksiin.

Hyvinvointialueelle on tehty kevään mittaan johtajavalintoja. Hyvinvointialuejohtajaksi valittiin Marina Erhola, sosiaali- ja terveysjohtajaksi valittiin Taru Kuosmanen ja ikäihmisten ja vammaisten palvelujen palvelulinjajohtajaksi valittiin Päivi Tryyki. Taru Kuosmasen kanssa olemmekin jo tottuneet tekemään yhteistyötä, ja nyt pääsemmekin tutustumaan myös Päivi Tryykiin. Syksyllä kirjoitamme blogissa lisää Hyvinvointialueeseen liittyvistä asioista. Alla on kuva huhtikuussa julkaistusta Pirkanmaan hyvinvointialueen organisaatiokaavioluonnoksesta.

Kuten varmaan olettekin jo huomanneet, Tampereen kaupungin verkkosivut ovat uudistuneet. Samalla myös Meidän stoori -blogin ulkoasu muuttui. Tämän blogikirjoituksen alta löydät linkit uusille vammaisten palvelujen, asumispalvelujen sekä työ- ja päivätoimintojen sivuille.

Hallinto on työskennellyt keväällä myös Kuusikko-työryhmäsä työstäen vuoden 2021 raporttia. Raportti on nyt julkaistu, ja löydät sen alla olevasta linkistä.

Oikein ihanaa ja lämmintä kesän jatkoa! Toivoo, vammaispalvelujen hallinto.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jätä kommentti