Siirry sisältöön

Nähtävillä olevat suunnitelmat

Nähtävillä olevista vihersuunnitelmaluonnoksista ja muista suunnitelmista voi antaa palautetta kaupungin kirjaamoon tai palautelomakkeella palvelupisteeseen. Merkitse palautteeseen suunnitelman diaarinumero. Suunnitelmat ovat katseltavissa pdf-tiedostoina, joita voi suurentaa.

Tampereen kaupunki, kirjaamo
sähköposti [email protected]
puhelin 03 5653 4550
Keskusvirastotalo (5.7.2019 saakka)
postiosoite PL 487
33101 Tampere
avoinna ma - pe klo 8.30 - 15.45

Killerin leikkipuiston yleissuunnitelmaluonnos

Raholassa uusitaan Killerin leikkipuisto tänä vuonna. Puistossa uusitaan lähes kaikki leikkivälineet. Kunnostussuunnitelma oli nähtävänä 30.1.– 13.2.2019.

Killerin leikkipuisto rajaa eteläreunassa Killerinkatu ja sitä ympäröi omakotiasutus. Leikkipaikan ilme on metsäinen, sillä se sijaitsee pienen lähimetsän keskellä.

Puistoon on tulossa monia uusia leikkivälineitä: pienemmille muun muassa monitoimiväline-liukumäki, hiekkalaatikko ja jousikeinut sekä isommille lapsille tornileikki-monitoimiväline-liukumäki ja rekkitanko. Puistossa on keinut sekä isommille että pienemmille. Pienten keinussa on kaksi turvaistuinta, joiden välissä on tilaa aikuiselle tai isommalle lapselle. Vanhoista välineistä säilytetään potkukaruselli ja Leppis- kiikkulauta

Leikkipaikan valaisinpylväät pysyvät nykyisillä paikoillaan, mutta valaisimet vaihdetaan nykyaikaisempaan tekniikkaan. Penkit uusitaan, ja roska-astiat kiinnitetään uusiin paikkoihin, valaisinpylväisiin. Puiston nykyinen, kadun reunaan rajoittuva matala puuaita uusitaan.

Puistossa on pieni, lähes nurmettunut kenttä, joka poistetaan käytöstä. Se maisemoidaan mäntyistutuksilla osaksi ympäröivää metsikköä.

Leikkipaikkaa ympäröivästä metsiköstä kaadetaan muutamia yksittäisiä puita talven aikana. Kunnostuksen yhteydessä leikkialueelta ja sen läheisyydestä poistetaan muutamia vanhoja puita. Puustoa uusitaan istuttamalla mäntyjä leikkipaikan reunoille.

Kaukaniemen hoito- ja käyttösuunnitelmasuunnitelma, luonnos

Suunnitelman lähtöaineistoja