Siirry sisältöön

Ohjeita tontin saaneille

Tonttiarvonnan tuloksesta ja tonttien varaamisesta tehdään kiinteistöjohtajan päätös. Päätös lähetetään tonttiarvontaan osallistuneille asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai postitse.

Varausmaksu (500 euroa) laskutetaan noin kolmen viikon kuluessa päätöksestä, mikäli tontista ei siihen mennessä ole kirjallisesti luovuttu.

Jatkuvassa haussa tontin saaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti tontin saamisesta hakemusten arvonnan jälkeen. Tonttien arvonnasta ja varaamisesta tehdään kiinteistöjohtajan päätös. Päätös lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai postitse.

Varausmaksu (500 euroa) laskutetaan päätöksen teon jälkeen.


Tontin vuokraus

Pyynnöt vuokrauspäätöksen ja pitkäaikaisen vuokrasopimuksen tekemiseksi hoidetaan alla olevalla e-lomakkeella. Lomake tulee lähettää viimeistään varausajan päättymispäivään mennessä, mielellään hyvissä ajoin ennen varausajan päättymistä.

Mikäli pitkäaikainen vuokrasopimus alkaa varausajan voimassa ollessa, ei varausajalta perittyä varausmaksua tai osaakaan siitä hyvitetä pitkäaikaisen vuokrasopimuksen alkaessa. Tontin vuokraa peritään pitkäaikaisen vuokrasopimuksen alkamisesta lähtien.

Vuokrasopimusluonnokset etukäteen tutustuttaviksi

Tontin osto

Pyynnöt tontin ostamiseksi tehdään alla olevalla lomakkeella. Tontin ostoa voi hakea ainoastaan, jos varattuna on myytäväksi ilmoitettu tontti. Lomake tulee lähettää viimeistään varausajan päättymispäivään mennessä, mielellään hyvissä ajoin ennen varusajan päättymistä.

Mikäli tonttikauppa tehdään varausajan voimassa ollessa, ei varausajalta perittyä varausmaksua tai osaakaan siitä palauteta.

Tontista luopuminen

Tontista luopuminen tehdään alla olevalla e-lomakkeella. Lomake tulee lähettää viimeistään varausajan päättymispäivään mennessä. Varausajalta perittyä varausmaksua tai osaakaan siitä ei palauteta tontista luovuttaessa.

Tontti-infomateriaalia

Hervantajärven ja Vehmaisten tonttien osalta rakennusluvan hakijaa tai suunnittelijaa pyydetään ottamaan yhteys rakennusvalvontaan suunnittelun aloituspalaverin ajankohdan sopimiseksi.

Aloituspalaveri on pidettävä hakijan ja suunnittelijan kanssa ennen suunnittelun aloitusta.

Rakennusvalvonta
sähköposti [email protected]
vaihde 03 565 611

Aiheeseen liittyvät linkit