Siirry sisältöön

Omakotitontit

Vuotuinen tonttihaku

Syksyn 2020 tonttihaku on päättynyt. Seuraava tonttihaku järjestetään syksyllä 2021.

Tarjousten perusteella myytävien tonttien osalta on hyväksytyn tarjouksen jättäneille ilmoitettu tarjouksen hyväksymisestä.

Kiinteällä hinnalla myytävän ja vuokrattavien tonttien arvonta suoritetaan tiistaina 3.11.2020 klo 13.00. Koronatilanteesta johtuen ei arvontaa pääse seuraamaan paikanpäälle. Arvonta suoritetaan poliisiviranomaisen valvonnassa.

Arvonnan jälkeen saavat kaikki arvontaan osallistuneet tekstiviestin tai sähköpostin arvonnan tuloksesta. Virallinen päätös lähtee niin ikään kaikille tonttia hakeneille lähiviikkoina.

Jatkuva haku

Osa vuosittaisissa tonttihauissa vapaaksi jääneistä tonteista on siirtynyt jatkuvaan hakuun. Tontit ovat omatoimirakentajien haettavissa ilman pisterajoja edellyttäen, etteivät hakijat yhdessä ole vuokranneet tai ostaneet kaupungilta tonttia viimeisen 10 vuoden aikana.

Tontit ja hakuohjeet löytyvät sivulta jatkuvassa haussa olevat tontit .

Tontin saajien valinta

Tonttien arvonnassa käytetään arvontaohjelmaa. Arvonnassa kukin tontinsaaja saa sen vapaan tontin jonka oli hakemuksessaan asettanut korkeimmalle sijalle. Arvontaa jatketaan kunnes kaikki tontit on jaettu. Mahdollisten peruuntumisten varalta saavat arvonnassa ilman tonttia jääneet varasijan. Peruuntuneita tontteja tarjotaan varasijoille kohtuulliseksi katsotun ajan (noin 1 vuosi), minkä jälkeen tontit siirtyvät uudelleen haettavaksi.

Lisätietoja

Kiinteistötoimi, tontit
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 4079
puhelin 040 801 6777
postiosoite PL 487
33101 Tampere