Siirry sisältöön

Omakotitontit

Vuotuinen tonttihaku

Syksyn 2021 tonttihaun hakuaika on 4.10. - 29.10.2021. Tarkemmat tiedot haettavana olevista tonteista päivitetään sivuille haun alkaessa. Hakuun on tulossa tontteja Hervantajärveltä ja Ojalasta sekä yksittäisiä tontteja Haukiluomasta, Linnainmaalta ja Vuoreksesta. Pääosa tonteista vuokrataan, osa myydään kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella.

Jatkuva haku

Osa vuosittaisissa tonttihauissa vapaaksi jääneistä tonteista on siirtynyt jatkuvaan hakuun. Tontit ovat omatoimirakentajien haettavissa ilman pisterajoja edellyttäen, etteivät hakijat yhdessä ole vuokranneet tai ostaneet kaupungilta tonttia viimeisen 10 vuoden aikana.

Tontit ja hakuohjeet löytyvät sivulta jatkuvassa haussa olevat tontit .

Tontin saajien valinta

Tonttien arvonnassa käytetään arvontaohjelmaa. Arvonnassa kukin tontinsaaja saa sen vapaan tontin jonka oli hakemuksessaan asettanut korkeimmalle sijalle. Arvontaa jatketaan kunnes kaikki tontit on jaettu. Mahdollisten peruuntumisten varalta saavat arvonnassa ilman tonttia jääneet varasijan. Peruuntuneita tontteja tarjotaan varasijoille kohtuulliseksi katsotun ajan (noin 1 vuosi), minkä jälkeen tontit siirtyvät uudelleen haettavaksi.

Lisätietoja

Kiinteistötoimi, tontit
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 4079
puhelin 040 801 6777
postiosoite PL 487
33101 Tampere