Siirry sisältöön

Tampere Ambassadors

Tampere Ambassadors on joukko kansainvälisesti orientoituneita eri alojen osaajia, joita yhdistää alansa asiantuntijuus ja rakkaus Tamperetta kohtaan. Ambassador on kunniatitteli. Se kertoo vankoista suhteista itselleen tärkeään kaupunkiin sekä halusta olla osa sen tarinaa. Ambassadorien kanssa Tampere rakentaa mahdollisuuksia kansainvälistyä ja vahvistaa Tampereen tunnettuutta. Tampereen tarina halutaan kertoa koko maailmalle.

Ambassadorit ovat kansainvälisesti arvostettuja tieteentekijöitä, yrityselämän edelläkävijöitä, eturivin kulttuurin ja urheilun vaikuttajia sekä kansainvälisiä osaajia. He ovat Tampereella toimivia ammattilaisia tai ulkomailla vaikuttavia tamperelaisia asiantuntijoita. Ambassador-verkostossa on mahdollisuuksia monenlaisille osaajille. Tärkeintä on halu olla osa Tampereen kasvutarinaa ja into kertoa Tampereen monista mahdollisuuksista omissa verkostoissaan.

Ohjelmakuvaus

Ambassador on vaikuttaja – inspiroiva ja innostuva osaaja, joka on aktiivinen jäsen omissa verkostoissaan. Hänellä on vahva suhde Tampereeseen ja halu toimia Tampereen puolestapuhujana. Ambassadors-toiminta avaa mahdollisuuden liittyä monialaiseen osaajien verkostoon ja osallistua verkostolle suunnattuihin yhteisiin tilaisuuksiin.

Ambassador-toiminta jakaantuu eri osa-alueisiin. Ambassadorit edustavat seuraavia osaamisalueita: kulttuuri, urheilu, yrityselämä ja kansainväliset kongressit ja osaajat.

Ambassador-verkostoon kutsutaan vuosittain eri alojen asiantuntijoita. Osassa alaohjelmia voidaan toteuttaa määräajoin avoimia hakuja. Eri ohjelmankokonaisuuksien tarkemmat esittelyt löydät alasivuilta.

Kansainvälisten asioiden suunnittelija
Pekka Pernu
puhelin 041 730 2598
sähköposti [email protected]