Kerro näkemyksesi liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen edistämisestä Tampereen kaupunkiseudulla

Miten liikenneturvallisuutta ja kestävää liikkumista eli jalankulkua, pyöräilyä ja joukkoliikennettä on edistetty Tampereen kaupunkiseudulla? Asukkaille ja kuntapäättäjille suunnattu kysely on avoinna marraskuun loppuun saakka.

Kyselyllä kartoitetaan, mitä liikkumiseen liittyviä asioita pidetään tärkeinä ja miten liikenneturvallisuutta tulisi edistää. Lisäksi selvitetään, miten tärkeänä asukkaat pitävät jalankulun, pyöräilyn ja joukkoliikenteen käytön edistämistä ja millaisia keinoja siihen tulisi käyttää. Kuntapäättäjiltä kysytään liikenneturvallisuuden ja kestävän liikkumisen edistämisen tärkeydestä nykyisessä päätöksenteossa sekä kehittämistarpeista.

Kysely liittyy Tampereen kaupunkiseudun kestävän ja turvallisen liikkumisen suunnitelman laadintaan. Selvitystä tekee Pirkanmaan ELY-keskus yhdessä seudun kuntien kanssa. Mukana ovat Tampere, Lempäälä, Pirkkala, Kangasala, Ylöjärvi, Nokia, Vesilahti ja Orivesi.

Kyselyyn voivat vastata kaiken ikäiset Tampereen seudulla asuvat ja liikkuvat. Kyselyn arvioitu vastausaika on 5–10 minuuttia.


 

Lisätietoja

Leena-Maria Mäntylä
Pirkanmaan ELY-keskus:
Laura Mansikkamäki
AFRY Finland Oy:
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa