Mitä uusia toimintoja Hervannan entiseen laskettelukeskukseen? -vastaa kyselyyn

Hervannan laskettelukeskuksen toiminta päättyi vuonna 2019, mutta aluetta aletaan nyt kehittämään ja sinne suunnitellaan uusia toimintoja. Kerro ideasi ja ehdotuksesi siitä, mitä alueella voisi tehdä ja harrastaa. Kysely on avoinna 1.-25.6.2023.

Olisiko mäen alue hyvä paikka esimerkiksi alamäki- ja enduropyöräilyradoille ja sopisiko sinne kuntoportaat, pulkkamäki, ulkokuntosali, pienpelikenttä tai jotain muuta?  Voit myös kertoa toiveesi siitä, kuinka aluetta tulisi yleisesti kehittää.
 
Hervannan mäki sijaitsee Pohjois-Hervannassa Lukonmäen asuinalueen lähistöllä. Laskettelukeskuksen hiihtohissit ja rakennukset on purettu, mutta mäkihyppytornit ja hyppytoiminta pysyvät ennallaan.  Kyselyllä Tampereen kaupunki kerää asukkailta, yhdistyksiltä ja muilta toimijoilta ideoita jatkokehittämisen pohjaksi.
 

Lisätietoja

Timo Koski
Kaupunginpuutarhuri
Puhelin:
050 345 7568
Matti Pokkinen
Hankeinsinööri
Puhelin:
040 806 3199
Kuvat: Mikko Siiro
Jaa sosiaalisessa mediassa