Lasten luontoretki Hervannan Suolijärvelle tiistaina 6.6. 

Tänäkin kesänä myös lapsille järjestetään luontoretkiä. Ensimmäinen retki tehdään Suolijärven ympäristöön tiistaina 6.6.2023 kello 12–14, ja retken teemana on taidetta lähiluonnossa. Retki on suunnattu 8–11 -vuotiaille.

Suolijärven metsä on pullollaan erilaisia muotoja, ääniä, värejä ja hajuja. Sen asukkaat ja ilmiöt kertovat tarinaa, joka on ehtymätön inspiraation lähde. Taidetta lähiluonnossa -retki valjastaa metsän hiljaisimmatkin kuiskaukset taiteen muotoon. Retkellä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Oppaana toimii biologian opettaja ja ympäristöbiologi Tuomas Lilleberg.

Lasten retkelle lähdetään Suolijärven uimarannan pukusuojarakennuksen viereltä (Suolijärvenkatu 5). Mukaan mahtuu 14 osallistujaa. Muista ilmoittautua retkelle: sivulta www.tampere.fi/luontoretket löytyy linkki ilmoittautumislomakkeeseen ja lisätietoa luontoretkistä.

Lasten luontoretkiä järjestetään kesän aikana vielä kaksi: 20.6. Tohloppiin ja 26.8. Kauppiin. 

Jaa sosiaalisessa mediassa