Tampereen kaupunki mukana Manse Pridessa

Tampere juhlii Manse Pride -viikkoa 12.–17. kesäkuuta. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Ihmisinä yhdessä!

Manse Pride kutsuu kaikki yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kannattajat koolle juhlimaan joukolla Tampereelle, kun Manse Pride -viikkoa vietetään 12.–17.6.2023. Tampereen kaupunki osallistuu tapahtumiin sekä juhlistaa viikkoa nostamalla sateenkaariliput salkoihin. Viikon järjestelyistä vastaa Sinuiksi ry (ent. Pirkanmaan Seta) yhdessä Tampereen kaupungin kanssa.

Tampereen kaupungin palveluista muun muassa nuorisopalvelut, kirjastot, kaupunkikulttuuriyksikkö ja museot järjestävät viikon aikana monipuolista toimintaa. Mukana on myös useita muita toimijoita. Tapahtuman suojelijana toimii kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Ilmari Nurminen.

Manse Pride -viikko huipentuu lauantaina 17.6. Sorsapuistossa järjestettävään marssiin sekä -pääjuhlaan. Viikon ohjelmasta ja aikataulusta tiedotetaan lähempänä.

Tampereen kaupunki on sitoutunut edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä vastustamaan syrjintää. Työtä ohjaa Tampereen kaupungin toiminnallinen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, joka valmistui vuoden 2023 alkupuolella. Tavoitteena on, että Tampereella jokainen voi olla oma itsensä.
 

Lisätietoja

Mikko Ala-Kapee
Yhdenvertaisuuskoordinaattori
Puhelin:
040 515 6166
Venla Moisala
Suunnittelija
Puhelin:
040 800 4836
Hanna Martinpuro
Koordinaattori
Puhelin:
040 806 2468
Teksti: Emilia Narmio
Kuvat: Veli-Matti Lahdenniemi
Jaa sosiaalisessa mediassa