​​​​​​​Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu Tampere-talossa 24.4. kello 17

​​​​​​​Tampereen kaupunginvaltuusto kokous pidetään maanantaina 24.4.2023 Tampere-talossa, koska varsinainen valtuustosali ei ole käytössä keskusvirastotalon peruskorjauksen takia. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen. Lähetystä voi myös tulla seuraamaan Tampere-talon pääaulaan yleisökatsomoon.

Valtuuston kokouksen asialistalla on Raitiotien Pirkkala-Linnainmaa hankesuunnitelman hyväksyminen. Hankkeen kehitysvaihe alkaa esityksen mukaan välittömästi ja päättyy siten, että rakentamisesta on mahdollista päättää valtuustossa suunnitteluvalmiuden puolesta lokakuussa 2024. Rakentaminen edellyttää valtionosuuden saamista hankkeeseen.

Valtuusto käsittelee myös muun muassa Tampereen strategian Tekemisen kaupunki päivitystä, Viinikankadun poliisin ja pelastuslaitoksen toimitilojen asemakaavan hyväksymistä ja valtuustoaloitteita.

Kokous on niin kutsuttu hybridikokous eli valtuutetut voivat osallistua kokoukseen joko etänä tai kokoustilassa Tampere-talossa. Yleisö pääsee halutessaan Tampere-talolle seuraamaan kokousta, joka näytetään videoituna Aulaklubi-tilassa Tampere-talon pääaulassa. Tilassa on iso ruutu ja tuolit. Varsinaiseen kokoustilaan ei ole mahdollisuutta tulla. Tampere-talon osoite on Yliopistonkatu 55.

Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös Tampere.fi-verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä verkkolomakkeella. Twitterissä voi keskustella tunnisteella #trevaltuusto. Twitter-viestit eivät toistaiseksi välity kommenttipalstalle Twitterin teknisten muutosten vuoksi.

Linkki suoraan lähetykseen

Kaupunginvaltuuston 24.4.2023 kokouksen esityslista

Päivitetty 24.4.2023 kello 8.30: Lisätty lause "Twitter-viestit eivät toistaiseksi välity kommenttipalstalle Twitterin teknisten muutosten vuoksi." sekä kello 11 poistettu tieto mahdollisuudesta osallistua tekstiviestitse.

Teksti: Anna-Leea Hyry
Jaa sosiaalisessa mediassa