Tampereen kaupunki tukee ryhmien pääsyä jääkiekon MM-peleihin – Kansainvälisen osaamisen palvelut mahdollistavat erityisesti maahan muuttaneiden pääsyä peleihin

Jääkiekon MM-kilpailut pelataan Tampereella ja Riiassa 12.–28.5.2023. Tampereen kaupungin tavoitteena on toteuttaa yhteisölliset, kaikkien kaupunkilaisten MM-kisat. Kaupungin eri palvelut ovat mukana rakentamassa yhteisöllisyyttä ja jakamassa MM-kisailoa useille ryhmille. Määrätyt ryhmät saavat kaupungin palveluiden ja ohjelmien kautta yhteensä 8000 MM-kisalippua. Tampereen kaupungin kansainvälisen osaamisen palvelut on mukana toteuttamassa lippujen jakoa.

Kansainvälisen osaamisen palvelut antavat yhteensä 800 MM-kisalippua kolmeen eri otteluun. Ottelulippuja tarjotaan Tampereen vastaanottokeskuksen asiakkaille, Kansainvälisen osaamiskeskuksen aktiivisille ja motivoituneille asiakkaille, Tampere Talent Ambassador –verkoston jäsenille, Maahanmuuttajaneuvoston jäsenille ja varajäsenille sekä Monikielinen neuvonta Mainion koordinoiman kotouttavaa työtä tekevien järjestöjen verkostolle. Lippuja jaetaan yhteisöllisyyttä ja kaupunkiin kiinnittymistä edistävien toimenpiteiden valossa. Lisäksi lippuja on ollut mahdollista voittaa osallistumalla Rasisminvastaisen viikon aktiviteetteihin. Lippuja ei jaeta Suomen peleihin. 

Teksti: Tiia Heikkilä
Jaa sosiaalisessa mediassa