Varhaiskasvatuksen ammattilainen tai vastavalmistuva, tule meille töihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten parissa! Tampereen kaupungilla on avoinna 44 varhaiskasvatuksen opettajan paikkaa ja 20 varhaiskasvatuksen sosionomin paikkaa. Haku on auki 27.3.–11.4.2023.

Varhaiskasvatuksen opettajan ja sosionomin paikkoja on avoinna useissa Tampereen kaupungin päiväkodeissa. Meillä kasvatetaan lapsia iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Huomioimme lasten yksilölliset vahvuudet ja tarpeet, sekä pidämme huolta turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on osana kasvattajatiimiä vastata toiminnan pedagogiikasta, lapsen varhaiskasvatus- tai esiopetussuunnitelman laadinnasta sekä lapsen tuesta yhdessä erityisopettajan kanssa. Varhaiskasvatuksen opettaja toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana moniammatillisissa verkostoissa.

Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävänä on osana kasvattajatiimiä kasvattaa, tukea ja ohjata lasta osaksi yhteisöä ja yhteiskunnan jäsenyyttä. Hänen vastuullaan on edistää lasten ja perheiden hyvinvointia ja verkostoitumista sekä ehkäistä lasten syrjäytymistä. Lisäksi hän arvioi perheen sosiaalisen tuen tarvetta ja tarvittaessa toimii yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa.

Edellytämme hakijoilta varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun mukaista koulutusta tai valmistumista tämän kevään aikana. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Tutustu tarkemmin avoinna oleviin tehtäviin ja päiväkoteihin varhaiskasvatuksen rekrytoinnin lisätietosivulla (linkki tekstin lopussa). Sieltä löydät myös linkin Kuntarekryn hakuilmoituksiin. Hakuilmoituksista löytyvät myös lisätietojen antajien yhteystiedot, jos haluat kysyä lisää tehtävistä.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tervetuloa Tampereen tekijäksi varhaiskasvatukseen!

Teksti: Tiia-Maria Angeli
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa