Ehdota Teknisen luovuuden palkinnon saajaa

Tampereen kaupunki jakaa vuosittain Teknisen luovuuden palkinnon. Ehdokkaiksi voi esittää tamperelaisia työryhmiä tai henkilöitä, jotka ovat soveltaneet teknistä osaamista käytäntöön innovatiivisella tavalla. Ehdokashaku vuoden 2022 palkinnon saajaksi on avoinna 27.3.–21.4.2023.

Teknisellä luovuudella tarkoitetaan omaperäistä ja uutta ratkaisua tekniikan soveltamisessa käytäntöön. Palkittavassa ratkaisussa tulisi olla kaupallista potentiaalia tai se on jo voinut tuottaa kaupallisia tuloksia. Palkintoa ei ole tarkoitettu tieteellisen työn tukemiseen.

Palkinnon saajaksi voi esittää tamperelaista henkilöä tai tamperelaista työryhmää, mutta ei yritystä. Myös itseään voi ehdottaa palkittavaksi. Voittajan valitsee Teknisen luovuuden palkitsemistoimikunta. Se huomioi arviossaan ehdotettujen innovaatioiden kaupallisen menestyksen ja/tai tulevaisuuden kaupallisen potentiaalin.

Palkintosumma on 5 000 euroa, ja se jaetaan Tampere Smart City Week 2023 -tapahtuman yhteydessä.

Esitys palkinnon saajasta tehdään oheisella verkkolomakkeella. Innovaatiota tulisi kuvailla mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja yleistajuisesti, jotta sen käyttötarkoitus tulee ilmi. Hakulomakkeeseen suositellaan liitettäväksi myös havainnollistavaa materiaalia kuten esimerkiksi videoita, valokuvia, esitteitä ja linkkejä.

Hakulomake ja ohjeet ovat sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätietoja

Elina Lehtoniemi
Puhelin:
040 353 0385
Teksti: Raija Lindell
Kuvat: Kuvapankki
Jaa sosiaalisessa mediassa