Uutinen
17.3.2023 15.21
Tampereen kaupunginvaltuusto istuntosalissa kokouksessaan.

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 20.3.2023 kello 17.00

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu vielä kerran valtuustosalissa ennen keskusvirastotalon remonttia. Maanantain 20.3.2023 kokousta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen.

Valtuuston kokouksen asialistalla on muun muassa Tampereen kaupungin ympäristönsuojelumääräykset sekä asemakaava-asioita. Lisäksi valtuusto saa tiedoksi valtuustoaloitteiden sekä kuntalaisaloitteiden käsittelyn tilanteen.

Kokous on niin kutsuttu hybridikokous eli valtuutetut voivat osallistua kokoukseen joko etänä tai kaupunginvaltuuston istuntosalissa. Valtuustosalin yleisölehteri on avoinna, näin yleisö pääsee halutessaan seuraamaan kokousta myös keskusvirastotalolla, osoitteessa Aleksis Kiven katu 14–16, A-rappu, 5. kerros.


Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös tampere.fi -verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä verkkolomakkeella tai tekstiviestinä. Twitterissä keskusteluun voi osallistua tunnisteella #trevaltuusto

 

Jaa sosiaalisessa mediassa