Tahmelankadun katutöitä aloitellaan – asukastilaisuus 16.3. Tahmelan kentällä

Tahmelankadulla tehdään keväästä syksyyn katu- ja vesihuoltotöitä välillä Jalajakatu-Torpankatu. Maanantaina 13.3.2023 alkavalla viikolla Tahmelankadulla aloitellaan töitä kiinteistökatselmuksilla ja tonttien rajojen merkinnällä.  Tahmelankatu on suljettuna läpiajoliikenteeltä 1.5.-30.9.2023.

Työt Tahmelankadulla alkavat maaliskuun viimeisellä viikolla uuden vesijohdon rakentamisella osuudella Jalajakatu-Hirvikatu, joka ei kuulu bussireittiin.   Tämän jälkeen siirrytään Hirvikadun ja Varalankadulle väliselle katuosuudelle, jolle rakennetaan uudet vesijohto-, jätevesi- ja hulevesiputket.

Työt Tahmelankadulla etenevät vaiheittain alhaalta mäkeä ylös Torpankadun suuntaan.  Varalankadun ja Torpankadun välisellä katuosuudella uusitaan vesihuollon lisäksi kaukolämpöputkia.
 
Katuosuus suljetaan läpiajolta kunkin työvaiheen kohdalla, mutta tonteille ajo pyritään järjestämään. Autoja voi parkkeerata katuosuuden varrelle, jolla työt eivät ole käynnissä. Työstä voi aiheutua myös lyhyitä katkoksia veden jakelussa. Niistä tiedotetaan tarkemmin kiinteistöille.

Katu avataan yleiselle liikenteelle kuten joukkoliikenteelle syyskuun lopulla, ja työt valmistuvat marraskuun lopulla. Katu ja jalkakäytävät päällystetään asfaltilla.

Asukastilaisuus töistä 16.3.2023 kello 17 Tahmelan kentällä

Tahmelankadun töistä järjestetään yleisötilaisuus torstaina 16.3.2023 kello 17 Tahmelan kentällä. 

Tahmelankadun töiden rakennuttajina toimivat Tampereen Vesi, Tampereen kaupunki ja Tampereen Sähkölaitos. Urakoitsijana toimii Rajukivi Oy.

Töitä koskevaa palautetta ja viestintää varten on oma sähköposti [email protected]
 

Lisätietoja

Antti Pulkkinen
Urakoitsija, Rajukivi Oy, työmaamestari:
Puhelin:
040 076 1656
Anne Ravaska
Tampereen kaupunki Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
040 806 3906
Jukka Palonperä
Tampereen Vesi Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
050 413 1885
Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Jaa sosiaalisessa mediassa