Tuu töihin -rekrytointitapahtumassa työnhakijat verkostoituvat yritysten kanssa

Tuu töihin -rekrytointitapahtuma luo suoran väylän työnhakijoiden ja työnantajien välille sekä mahdollistaa nopean työllistymisen. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut järjestää 10.3.2023 Finlaysonilla tapahtuman, jossa halukkaita työnhakijoita haastatellaan joko suoraan paikan päällä tai etänä.

Tuu töihin -rekrytointitapahtuma järjestetään perjantaina 10.3. kello 12–16 Finlaysonilla sijaitsevassa Kohtaamisia.-tilassa osoitteessa Satakunnankatu 18 A. Vaihtoehtoisesti tapahtumaan voi osallistua myös verkossa Tavata-alustalla.

Rekrytointitilaisuudessa on mukana useita työnantajia. Avoimia työpaikkoja löytyy esimerkiksi teollisuusalalta, kuljetus-, varasto-, ja muuttoalalta, hotelli-, ravintola- ja cateringalalta, kiinteistönhoidosta ja asiakaspalvelusta. Työnhakijoilla on hyvä tilaisuus verkostoitua työnantajien kanssa ja osallistua työhaastatteluun jo paikan päällä. Kasvokkain tapahtuvan tai etähaastattelun voi varata etukäteen tapahtuman Tavata-alustalta.

Myös mahdollisen työnhakuvelvollisuuden voi täyttää esimerkiksi, jos työnhakija jättää ansioluettelon rekrytoivalle taholle tai pääsee tapahtuman aikana työhaastatteluun. Ajantasainen ansioluettelo kannattaa ottaa mukaan.

Puheenvuoroja, CV-paja ja kahvia

Tapahtuma alkaa lyhyellä rekrytointifirmojen ja avoimien työpaikkojen esittäytymisellä. Rekrytointifirmat kertovat myös avoimista työpaikoista ja siitä, millaista työllistyminen heidän listoillaan on. He myös vastaavat kysymyksiin aiheesta. Tapahtuman pääpuhujana toimii vuoden 2021 e-urheilija Arttu Mustila. Arttu kertoo, miten omasta harrastuneisuudesta voi luoda itsensä näköisen ammatin. Hän puhuu myös siitä, miten motivaatiota voi ylläpitää takaiskujenkin sattuessa.

Varsinaiset haastatteluajat käynnistyvät kello 13.00. Hakijat voivat omaa haasteluvuoroaan odotellessaan pyörähtää CV-nurkassa päivittämässä valokuvansa ja ansioluettelonsa. Lisää energiaa työnhakuun haastattelujen lomassa voi tankata kahvilassa, jossa on tarjolla teetä, kahvia ja pikkupurtavaa.

Viime syksyn opeista mallia

Tuu töihin -rekrytointitilaisuus järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2022. Matalan kynnyksen osallistuminen ja suorat haastattelut houkuttelivat paikalle työnhakijoita, opiskelijoita ja rekrytointifirmoja. Osa paikalle saapuneista hakijoista kertoi alkujännityksen kadonneen nopeasti rennon ilmapiirin ansiosta. Moni koki myös oman osaamisen esilletuomisen helpommaksi, kun he pääsivät hyppäämään suoraan haastattelutilanteeseen perinteisen rekrytointiprosessin sijasta.

Moni kävi päivän aikana myös CV-pajassa näyttämässä oman ansioluettelonsa. Jo pienillä muokkauksilla ja lisävinkeillä ne saatiin uuteen uskoon. Myös alun paneelikeskustelu, jossa henkilöstövuorausyrityksien edustajat rikkoivat ennakkoluuloja ja kertoivat, millaista työskentely vuokratyöfirman kautta todellisuudessa on, otettiin lämmöllä vastaa.

Rekrytointifirmojen edustajatkin olivat tyytyväisä tapahtumaan. Etenkin hakijoiden oma motivaatio teki heihin vaikutuksen. Viime syksyn tapahtumassa työnhakijoiden ja rekrytointifirmojen välillä luotiin monia uusia yhteyksiä. Yksi työsopimus syntyi jo heti paikan päällä.

Tuu töihin – löydä itsellesi uusi työpaikka!

Lue lisää Tapahtumat.Tampere -verkkosivuilta.

Näin varaat itsellesi haastatteluajan

  1. Rekisteröidy Tavataan osoitteessa https://app.tavata.events/login Tarvitset nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanan. Rekisteröityneet työnhakijat eivät näe toisiaan.
  2. Huomio! Kun rekisteröidyt palveluun, Tavata Global Oy tallentaa antamasi tiedot omaan rekisteriinsä. Tutustu heidän tietosuojaselosteeseensa Tavata Global Oy:n verkkosivuilla https://app.tavata.events/privacy
  3. Liity tapahtumaan ”Liity koodilla”-painikkeesta lisäämällä koodi RET7WH.
  4. Täytä työnhakijaprofiiliasi. Lisää kuva, täytä omat tietosi, ja kirjoita oma esittely. Työnhakijana valitse ”yksityishenkilö”.
  5. Varaa aika haastatteluun lähettämällä tapaamispyyntö yrityksen edustajalle profiilikortin tapaamispainikkeesta. Löydät heidät Näytteilleasettajat-välilehdeltä virtuaaliständien alaosasta. Näet haastattelijan profiilista, tarjoaako hän haastattelut etänä, paikan päällä vai sekä että.

Löydät lisäohjeita Tavata-alustalta!

Lisätietoja

Hanna Kirmanen
Viestintäasiantuntija
Puhelin:
044 423 5536
Teksti: Sanna Orbinski, Hanna Kirmanen
Kuvat: Hanna Kirmanen
Jaa sosiaalisessa mediassa