Tampereen elokuvajuhlat mukaan Kaikukortin pop up -tapahtumiin

- Vastuullisena tapahtumana Tampereen elokuvajuhlat haluaa edistää yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia festivaalille. Tarjoamme vuosittain ilmais- ja verkkonäytöksiä, joten liittyminen Kaikukortti pop-up -tapahtumiin tuntuu luontevalta, kertoo elokuvajuhlien toiminnanjohtaja Riina Mikkonen.

Tampereen elokuvajuhlat järjestetään 53. kerran 8.–12.3.2023. Viiden päivän ajan tarjolla on huima määrä kotimaisen ja kansainvälisen lyhytelokuvan parhaimmistoa, arkistojen helmiä sekä tuoreita dokumentteja. Teemaohjelmiston elokuvissa ja keskusteluissa perehdytään tänä vuonna sateenkaarihistoriaan, kaupunkitilan käyttöön, Ranskan ja Pohjois-Afrikan Maghreb-maiden monitahoisiin suhteisiin sekä Elina Knihtilän uraan. Lisäksi filkkariviikkoa piristävät monet erikoisnäytökset, lasten ja nuorten näytökset sekä erilaiset oheistapahtumat ja klubit!

Tampereen elokuvajuhlien liput Kaikukortilla

Kaikkiin normaalihintaisiin (12 €) elokuvanäytöksiin on varattu rajallinen määrä ilmaisia Kaikukortti-lippuja. Lippuja voi lunastaa Kaikukortilla vain Tampereen elokuvajuhlien omista lipunmyyntipisteistä aikavälillä 8.–12.3.2023. Elokuvajuhlien omat lipunmyyntipisteet:
•    Cine Atlas, Koskikeskus
•    Arthouse Cinema Niagara, Kehräsaari

Myyntipisteiden aukioloajat löytyvät täältä: Liput & myyntipisteet 

Lisätiedot lippujen lunastamisesta:

  • Kaikukortin haltija voi lunastaa ilmaisen lipun korkeintaan kolmeen (3) elokuvanäytökseen / päivä.
  • Kaikukortti on henkilökohtainen ja lippuja lunastaessa on varauduttava näyttämään sekä Kaikukortti että henkilöllisyystodistus.
  • Lippuja voi lunastaa ainoastaan samana päivänä esitettäviin näytöksiin.
  • Liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkamista.
  • Mahdollinen avustaja tai tulkki pääsee mukaan näytökseen maksutta.
  • Huom! Kaikukortilla ei saa lippuja festivaalin palkintoseremoniaan, palkittujen elokuvien näytöksiin eikä TUFF & Trash & Underground Film Festivalin näytökseen.
Anne Ruusuvuori
Lisätietoja: Koordinaattori
Puhelin:
040 353 2497
Teksti: Anne Ruusuvuori
Jaa sosiaalisessa mediassa