Näyttelyhaku nyt avoinna kaupunkikulttuuriyksikön gallerioihin

Avoin näyttelyhaku Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikön gallerioihin vuodelle 2024 on nyt avoinna. Mukana on viisi näyttelytilaa: ympärivuotisesti avoinna olevan Kulttuuritalo Laikun Galleria ja Studio sekä kesäkauden kohteina Haiharan taidekeskuksen Kartano ja Talli sekä Galleria Muuntotila Hiedanrannassa.
Suuressa galleriatilassa roikkuu lattiasta kattoon ulottovia ryijyä. Niiden edessä kaksi henkilöä juttelevat keskenään, toinen on katsojaan selin, toinen hymyilee ystävälleen.
Arja Kärkkäisen ryijyjä oli esillä Kulttuuritalo Laikun Galleriassa tammi-helmikuussa 2023

Ammattikuvataiteilijoiden näyttelyille ensisijaisesti ovat Kulttuuritalo Laikun Studio, Haiharan taidekeskuksen Kartano ja Galleria Muuntotila. Laikun Galleria sopii hyvin taiteen ammattilaisille, mutta tilaan pyritään ottamaan myös muita näyttelyitä. Haiharan taidekeskuksen Talli on suunnattu kolmannen sektorin kulttuuritoimijoille: opistoryhmille, yhdistyksille ja seuroille.

Kulttuuritalo Laikun näyttelyajat ovat viisi viikkoa. Haiharan taidekeskuksen ja Galleria Muuntotilan näyttelyajat ovat kolme viikkoa.
 
Näyttelyhaku päättyy 31.3.2023. Näyttelyajan saaneille ilmoitetaan asiasta viimeistään kesäkuussa. Muille hakijoille pyritään ilmoittamaan päätöksestä pian tämän jälkeen.

Lisätietoja

Irma Puttonen
Johtava koordinaattori
Puhelin:
050 553 8673
Teksti: Aliisa Piirla
Kuvat: Kiti Saarinen
Jaa sosiaalisessa mediassa