Uutinen
17.2.2023 10.21
Hervannan kirjaston Raili-kokoustila.
Hervannan kirjaston kokoustila Raili

Järjestä lähidemokratiaa edistävä tapahtuma Hervannan kirjastossa

Hervannan kirjasto kutsuu lähialueiden toimijoita, asukkaita ja yhteisöjä toteuttamaan lähidemokratiaa edistäviä tilaisuuksia kirjaston tiloissa viikolla 13.

Lähidemokratiaa edistävä tilaisuus voi olla esimerkiksi tapahtuma, pop-up tai kerho, joka edistää yhteiskunnallista keskustelua, kansalaisvaikuttamista, yhteisöllisyyttä, asukkaiden osallisuutta ja vuorovaikutusta. Plussaa on, jos se tavoittaa laajasti erilaisia ihmisiä tai on muuten paikallisesti merkittävä teemaltaan. Kirjasto tarjoaa valituille toimijoille tilan ilmaiseksi. 

Tarkemmat pelisäännöt tilojen käytölle, valintakriteerit ja muuta lisätietoa hakemisesta löydät hakulomakkeelta. Haku on auki 26.2. asti. Ilmoitamme valinnasta viimeistään viikolla 9. Haettaviin tiloihin Railiin ja Reimaan voi käydä tutustumassa arkisin kirjaston aukioloaikojen puitteissa tilojen ollessa vapaina.

Tilahaku on osa Tampereen ja Jyväskylän kirjastojen kehityshanketta, jossa kokeillaan uudenlaisia tapoja tukea ja edistää demokratiaa.
 

Lisätietoja

Susanna Puranen
Kirjastonhoitaja
Puhelin:
040 676 2721
Jaa sosiaalisessa mediassa