Uutinen
1.2.2023 13.35
Kesäisellä ulkoilmalavalla esiintyy rock-bändi. Lavaa reunustavista laseista heijastuu ympäristön puut ja punatiilinen tehdarakennus.
Madame T ja Siniset Veljet esiintyi Puistokonsertissa Laikunlavalla kesäkuussa 2022.

Esiintyjähaku kesän 2023 Puistokonsertteihin alkaa

Suosittujen Puistokonserttien esiintyjähaku on alkanut. Haku on avoinna helmikuun loppuun saakka. Puistokonsertit ovat kesällä Tampereen ulkoilmalavoilla ja muissa tapahtumapaikoissa järjestettäviä ilmaiskonsertteja, joihin haetaan nyt esiintyjiksi tamperelaisia musiikkiyhtyeitä, kuoroja ja tanssiryhmiä.

Esiintyjävalinnoissa painotetaan ensikertalaisuutta ja sitä, että mahdollisimman moni eri musiikkigenre tulisi edustetuksi. – Perinteisesti hakemuksia tulee eniten pop- ja rock-bändeiltä, mutta toivoisin myös erikoisempien genrejen edustajia hakemaan mukaan, Puistokonserttien tuottaja Aliisa Piirla sanoo.

Puistokonsertteja järjestetään kesällä ympäri Tamperetta. Tapahtumapaikkoja ovat muun muassa Laikunlava, Hiedanranta, Haiharan taidekeskus ja siirtolapuutarhat. Puistokonsertit tuottaa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö, joka vastaa käytännön järjestelyistä ja konserttien markkinoinnista. Kaupunki hoitaa myös konserttien Teosto-maksut ja lupa-asiat. Osaan esiintymispaikoista tarjotaan myös äänentoisto ja miksaaja. Esiintymisestä maksetaan 100 euron palkkio.

Lisätietoja

Aliisa Piirla
Koordinaattori
Puhelin:
050 523 2134
Jaa sosiaalisessa mediassa