Uutinen
31.1.2023 13.54
Tampereen maauimala ilmasta käsin.

Tampereen maauimalan kausikortin myynti on alkanut kampanjahinnoin

Ennakkokampanjan aikana kausikortin voi hankkia tulevalle kaudelle normaalia huokeampaan hintaan.

Maauimalan kausikortin voi ostaa ennakkokampanjan aikana 31.1.–28.2. huomattavan edulliseen hintaan. Kausikortin saa vielä edullisesti kampanjahinnoin 1.3.–30.4. välillä ostettuna, minkä jälkeen kortista veloitetaan hinnaston mukainen normaalihinta.

Kausikortilla pääsee maauimalaan kerran päivässä ja siellä voi viettää aikaa vaikka päivittäin, sillä kausikortti on voimassa koko aukiolokauden 5.5.–24.9.2023. Kauden 2023 hinnasto ja kausikortin osto-ohjeet löytyvät sivulta tampere.fi/maauimala.

Ennakkomyynnissä kausikortin voi ostaa liikuntapalvelujen verkkokaupasta, uimahalleilta ja liikuntapalvelujen asiakaspalvelusta. Verkkokaupassa ennakkokausikortti myydään QR-koodillisena lippuna, joka ladataan rannekkeelle maauimalan kassalla kauden alkaessa. QR-koodilipun voi verkkokaupan lisäksi ostaa myös Tampere.Finland-sovelluksella.

Päivitetty 1.2.23 klo 10.10: Lisätty linkki hinnastoon

Lisätietoja

Mikko Heinonen
Liikuntapäällikkö
Puhelin:
050 554 5835
Teksti: Satu Jarva
Kuvat: Laura Vanzo/Tampereen kaupunki
Jaa sosiaalisessa mediassa