Uutinen
19.1.2023 14.35

Elementtikuljetukset Raholan pumppaamotyömaalle alkavat - kuljetuksia Simolankadun kautta

Raholassa on rakenteilla uusi jätevedenpumppaamo. Työt aloitettiin kesäkuussa 2022 ja urakka valmistuu 2024.  Pumppaamon maanalaisten osien valutyöt ovat valmistueet vuoden vaihteessa ja tammikuun viimeisellä viikolla työmaalla aloitetaan maanpäällisten rakenteiden elementtiasennukset.  

Elementtikuljetukset eivät mahdu kulkemaan Kaarilankadun sillan alta, joten ne ajavat Simolankadun kautta. Kuljetuksia on useita päivittäin. Kuljetukset jatkuvat arviolta maaliskuun loppuun asti.          

Runkotöiden jälkeen alkaa laitetoimitukset. Koneet ja laitteet kuljetetaan rakennuspaikalle Kaarilankadun kautta aina silloin, kun sillan alituskorkeus sen mahdollistaa. Muut kuljetukset joudutaan ajamaan Simolankadun kautta. 
 

Lisätietoja
Projektipäällikkö Marko Männynsalo
Puhelin:
040 156 2172
Jaa sosiaalisessa mediassa