Tredu Sammonkadun kattoremontti alkaa keväällä 2023

Tredun Sammonkadun toimipisteen kattoremontti alkaa keväällä 2023. Kiinteistössä tehtyjen selvitysten ja tutkimusten perusteella rakennuksen vesikatto- ja yläpohjarakenteet tarvitsevat perusparannuksen.

Hanke sisältää koulun vanhojen yläpohjarakenteiden rakennekorjaukset, vanhojen yläpohjien ja vesikaton purkamisen ja uudelleen rakentamisen sekä sadevesijärjestelmien uusimisen. Remontin toteutuskustannukset ovat yhteensä 1 675 000 euroa.

Samalla tehdään rakenneavauksia, joiden yhteydessä muun muassa puhdistetaan hiekkapuhaltamalla kaikki esille tulevat betoniholvin onkalot. Näin varmistetaan, etteivät ne aiheuta ongelmia rakennuksen sisäilmalle. Remontti parantaa myös yläpohjarakenteiden energiatehokkuutta.

Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa maaliskuussa 2023, ja ne päättyvät lokakuussa 2023. Rakennustekniset työt kohdistuvat pääosin vesikatolle ja julkisivuun. Opetustoiminta jatkuu rakennusurakan ajan normaalisti.

Elinvoima- ja osaamislautakunta hyväksyi 18.1.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Sammonkadun toimipisteen yläpohjarakenteiden perusparannushankkeen toteutussuunnitelman. 
 

Lisätietoja

Harri Jokinen
Suunnittelupäällikkö
Puhelin:
040 806 3056
Pekka Salmi
Apulaispormestari
Puhelin:
050 565 8898
Teksti: Johanna Toivanen
Jaa sosiaalisessa mediassa