Galleria Vivin näyttelyhaku on avoinna nuorille taiteentekijöille

Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden Galleria Vivi tarjoaa 9–29-vuotiaat taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. 

Galleria Vivin näyttelyhaku lukuvuodelle 2023–2024 on käynnissä 31.3.2023 asti. Hakijoina voivat olla yksittäiset nuoret, kaverukset tai kaveriporukat tai nuorten ryhmät. Hakijana voi olla myös nuorten parissa toimintaa järjestävä taho esimerkiksi yhdistys, oppilaitos tai harrastustoimija.

– Taidenäyttelytiloja pelkästään nuorille taiteilijoille ei oikeastaan Tampereella tai koko Suomessa ole muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Olemme nuorisopalveluissa halunneet kehittää nuorten kulttuurikeskuksen näyttelytoimintaa Galleria Vivin kautta siihen suuntaan, että omalta osaltamme tuemme nuorten taiteen näkyvyyttä ja sen kautta heidän äänensä kuulumista tässä yhteiskunnassa, kulttuurituottaja Piritta Brusi kertoo.
 

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa