Hervannan kirjaston kokoustilat Raili ja Reima avattu

Uudet varattavat kokoustilat sopivat myös pienten tapahtumien järjestämiseen.
Hervannan kirjaston kokoustila Raili. Sinisiä tuoleja neljässä rivissä ja iso näyttö-.
Kokoustila Raili.

Hervannan kirjaston pohjakerrokseen on avattu kaksi uutta kokoustilaa. Uusien kokoustilojen nimistä järjestettiin loppuvuodesta avoin nimikilpailu, johon saatiin noin 140 vastausta. Kirjaston raati valitsi tiloille vastauksissa eniten toistuneet nimet Raili ja Reima, jotka kunnioittavat Hervannan kirjaston suunnitellutta Pietilän arkkitehtiparia.

Kokoustilat Raili ja Reima sopivat moniin tarkoituksiin ja täydentävät Hervannan kirjaston palvelutarjontaa. Tiloja voi varata maksutta kaikille avoimiin, maksuttomiin ja yleishyödyllisiin yleisötilaisuuksiin tai esittävän taiteen tapahtumiin. Muihin tarkoituksiin tilojen vuokraaminen on maksullista.  

- Kirjaston alakerran tilat remontoimalla saimme hervantalaisille paljon kaivattua kokoontumistilaa ja mahdollisuuden paikallisille toimijoille järjestää pienimuotoista, avointa toimintaa. Kirjasto sijaitsee hyvällä paikalla keskellä Hervannan palveluita, joten uudet kokoustilat ovat helposti saavutettavissa ja toivommekin niiden osaltaan parantavan hervantalaisten mahdollisuuksia yhteisölliseen toimintaan, kaakkoisen alueen palvelupäällikkö Suvi Vilenius sanoo.

Hyvin varustellut tilat

Kokoustila Raili soveltuu kokousten ja pienimuotoisten tapahtumien järjestämiseen. Tilassa voi järjestää korkeintaan 40 hengen tilaisuuksia. Esitystekniikkaan sisältyy liikuteltava näyttö ja adapteri oman koneen liittämistä varten sekä äänentoistolaitteisto. Tilassa on myös kaksi langatonta mikrofonia, WebCam ja teline sekä Jabra-kaiutinpuhelin. Tilassa on avoin langaton verkko.

Pieni kokoustila Reima sopii korkeintaan 17 hengen tilaisuuksiin. Kokoustilassa on liikuteltava näyttö ja adapteri oman koneen liittämistä varten. Tilassa on avoin langaton verkko.

Kokoustilojen lisäksi Hervannan kirjastossa on lisäksi monitoimihuone, jota voi varata maksutta soittamiseen, laulamiseen tai pienimuotoisiin palavereihin.

 

Lisätietoa kokoustiloista sekä niiden varaamisesta, hinnoista ja varustelusta

Hervannan kirjaston tilavarauslomake

Lisätietoja

Suvi Vilenius
Palvelupäällikkö
Puhelin:
040 568 4343
Teksti: Emma Salmi
Kuvat: Annukka Saramäki
Jaa sosiaalisessa mediassa