Rullassa tutkitaan nukketeatterin ja tarinoiden maailmaa

Kuinka nuken saa heräämään henkiin? Millainen on käsi- tai marionettinukke? Entä onko Ruma ankanpoikanen -satu sinulle tuttu? Sipoolaisen Kulttuuritalo Lilla Villanin Miksi mörkö hymyilee? -näyttelyssä päästään tutkimaan nukketeatterin maailmaa! Näyttely avoinna Lastenkulttuurikeskus Rullassa 26.3. saakka.

Miksi mörkö hymyilee? –näyttelyssä tutustutaan eläkkeelle jääneisiin teatterinukkeihin ja pohditaan eri satujen avulla tunteita, ystävyyttä ja erilaisuutta. Tarinoita voi lukea kuvakirjoista ja osa saduista on kuunneltavissa kävijän omalta laitteelta QR-koodin kautta. Näyttelyssä nähdään erilaisia nukketeatteritekniikoita, ja vanhat esineet ovat saaneet yllättäviä uusia merkityksiä ja tehtäviä. Lisäksi Rullan Estradi-tilassa pääsee tekemään nukketeatteria ihan itse, ja vaihtuvissa taidepajoissa taiteillaan näyttelyyn liittyvien teemojen mukaisesti.

Näyttely innostaa ja kannustaa lukemaan satuja, houkuttelee leikkimään teatterinukeilla ja keksimään omia tarinoita sekä auttaa ymmärtämään ja hyväksymään erilaisuutta.

Tuotanto Kulttuuritalo Lilla Villan.

Miksi mörkö hymyilee? -näyttely Rullassa 7.1.-26.3.2023.

Näyttely sopii kaikenikäisille.

Näyttely avoinna:
Ke 12-18
To 10-14
Pe 9-14
La-su 10-16

 

Osoite:
Keskustori 4 33100 Tampere
Pääsisäänkäynti sijaitsee Tampereen Teatterin puoleisessa päädyssä.
Puhelin:
Asiakaspalvelu 040 8249118 (puhelin, pvm/mpm)

Lisätietoja

Merja Kostamovaara
Kulttuuriohjaaja
Puhelin:
044 431 4740
Teksti: Merja Kostamovaara
Kuvat: Lilla Villan
Jaa sosiaalisessa mediassa