Uutinen
9.1.2023 15.46

Ohjaamo toteuttaa yritysvierailuja nuorille aikuisille

Ensimmäiset kaksi yritysvierailua järjestetään 19.1. ja 26.1. 2023. Kohteina ovat huonekaluliike Ikea sekä tapahtumajärjestäjä Akun Tehdas. Tampereen Ohjaamon järjestämille vierailuille otetaan mukaan viisi 18 – 29-vuotiasta työnhakijaa ja viisi työllisyys- ja kasvupalvelujen työntekijää.

Tammikuussa järjestettävät maksuttomat yritysvierailut ovat ensimmäiset laatuaan Tampereen Ohjaamolla. Ohjaamon rekrytointikoordinaattori Saila Hämäläisen tavoitteena on tehdä toiminnasta jatkuvaa, sillä hän kokee yritysvierailut erinomaisena tapana tehdä yhteistyötä yritysten, nuorten ja kaupungin välillä.

Yrittäjä tekee yritystään tunnetuksi ja löytää työntekijöitä. Työnhakijat pääsevät tutustumaan mielenkiintoisiin yrityksiin, löytävät työpaikkoja ja pääsevät verkostoitumaan yritysten edustajien kanssa. Kaupungin työntekijät taas pääsevät päivittämään tietoaan paikallisista yrityksistä, työelämän tarpeista sekä vaatimuksista, Hämäläinen tiivistää.

Yksittäisen vierailun kesto on tunnista kahteen, ja ne alkavat kello 10.00 etukäteen sovitussa paikassa. Vierailun aikana saadaan tietoa yrityksen toiminnasta ja historiasta, millaista yrityksessä työskentely on ja millaisia avoimia työpaikkoja on tarjolla. Vierailujen sisältö voi poiketa toisistaan hyvinkin paljon yrityksen koon, iän ja toimialan perusteella. Lisätiedot yritysvierailun sisällöstä saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ensimmäiset kaksi yritysvierailua on sovittu seuraavasti:

  • 19.1. kello 10.00 Huonekaluliike Ikea
  • 26.1. kello 10.00 Tapahtumajärjestäjä Akun Tehdas, Tampere-talon yksikkö

Lisätiedot vierailuista sekä ilmoittautumislinkki löytyvät tapahtumat.tampere.fi-sivun kautta. Jos taas haluat tarjota omaa yritystäsi yritysvierailua varten, ole ystävällinen ja ota yhteyttä rekrytointikoordinaattori Saila Hämäläiseen.

 

Lisätietoja

Saila Hämäläinen
Lisätiedot Yrityskoordinaattori
Puhelin:
040 806 3683
Teksti: Leevi Rasila
Kuvat: AZImages
Jaa sosiaalisessa mediassa