Uutinen
16.12.2022 12.59
Valkoinen iso rakennus Näsilinna Tampereen Näsipuistossa vanhojen honkien keskellä lumisessa maisemassa.
Upea Näsilinna sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa Näsinpuistossa kalliolla.

Näsilinnaan haetaan kahvila- ja ravintolayrittäjää

Näsilinnaan, jossa sijaitsee Tampereen kaupungin Museo Milavida, haetaan kahvila- ja ravintolatoimintaa harjoittavaa yrittäjää tai ravitsemusliikettä. Vuokrattavaksi tarjotaan kolme salia, museokaupan tila sekä tilava keittiö. Kesäisin käytössä on myös suuret terassit talon molemmin puolin.

Kaupunki hakee keskustan tuntumassa sijaitsevaan upeaan rakennukseensa uutta, pitkäaikaisesti sitoutuvaa toimijaa. Vuokralaisen tulee harjoittaa rakennuksen arvoon ja ilmeeseen sopivaa ravitsemusliiketoimintaa. Vuokrattavan tilan on tarkoitus toimia pääosin kahvilana, mutta myös osin tilausravintolana. Tilava keittiö mahdollistaa myös catering-toiminnan.

Vuokraneuvotteluiden yhteydessä hakijan on esitettävä liiketoiminta- ja sisustussuunnitelmat. Yrittäjän ja Museo Milavidan välisestä yhteistyöstä solmitaan erillinen sopimus.

Museo Milavida (Milavidanrinne 8) on omaleimainen museokohde Tampereella. Museo tarjoaa kahvila- ja ravintolayrittäjän toiminnan tueksi vilkkaan tapahtumatoiminnan konsertteineen ja luentoineen sekä markkinointiapua oman ilmoittelunsa ohessa.

Museon asiakaspohja koostuu niin taiteen ystävistä kuin lapsiperheistäkin. Vetovoimaisimpia Milavidan tapahtumia ovat Museoiden yö toukokuussa, Tapahtumisen yö elokuussa, lasten museosunnuntait pitkin vuotta sekä marras-joulukuussa Palatsin joulu.

Lisätietoja

Henri Lievonen
Kiinteistöpäällikkö
Puhelin:
041 730 5812
Teksti: Raija Lindell
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa