Uutinen
13.12.2022 10.09
Nuotiopaikka puupenkkeineen Näsijärven rannalla.
Maisansaloon valmistui uusi Polsonlahden nuotiopaikka kesällä 2022.

Outdoorstampere.fi-sivusto kertoo Tampereen retkeilypalveluista kattavasti

Outdoors Tampere -verkkosivusto avattiin tiistaina 13.12.2022. Uusi sivusto kokoaa Tampereen retkeilypalvelut löydettäväksi yhdeltä alustalta. Myös suositun Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueen nettisivujen laaja sisältö löytyy jatkossa uusilta sivuilta.  Sivuston on toteuttanyt Ekokumppanit Oy. 

Outdoors Tampere -palvelu muodostaa luonnollisen kokonaisuuden yhdessä lokakuussa julkaistun www.ulkoilutampereenseutu.fi -karttapalvelun kanssa, jossa Tampereen kaupunkiseudun retkeilypalvelut koottiin yhdelle kartta-alustalle. 

– Outdoors Tampere -sivusto esittelee karttapalvelussa näkyvät Tampereen kaupungin reitit ja kohteet kuvin ja sanoin, kertoo retkeilypalvelupäällikkö Petri Mäkelä Ekokumppaneilta.

– Outdoors Tampere ja ulkoilutampereenseutu-karttapalvelu toimivat palvelussa käyttäjälle yhdellä alustalla, ja käyttäjä voi tarkastella yhdellä näpäytyksellä kohdetietoja tai karttapalvelua samasta paikasta. 

Retkeilykohteet, melontapalvelut, luontopolut ja nuotiopaikat

Uusilla verkkosivuilla esitellään retkeilykohteiden lisäksi Ekokumppanien ylläpitämät melonnan, maastopyöräilyn, luontopolkujen, esteettömien luontokohteiden ja eräkämppien palvelut. Tärkeä yksityiskohta ovat myös Ekokumppanien ja kaupungin toteuttamat lähes 30 nuotiopaikkaa, joista retkeilijä voi sivuston avulla etsiä mieluisan tulistelupaikan.

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä myös kohteiden sosiaalisen median tilit yhdistetään Outdoors Tampere -nimen alle. Jatkossa kaikki Tampereen retkeilypalveluita koskevat päivitykset löytyvätkin kätevästi sekä Facebookissa että Instagramissa yhden yhteisen Outdoors Tampere -tilin alta. 

Retkeilypalveluiden vanhat osoitteet säilyvät käytössä vielä muutamia kuukausia, mutta niistä ohjataan jo siirtymäaikana automaattisesti uusille sivuille. 

Lisätietoja

Petri Mäkelä
Ekokumppanit Oy, retkeilypalvelupäällikkö:
Puhelin:
040 806 4082
Jaa sosiaalisessa mediassa