Uutinen
9.12.2022 15.21

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 12.12.2022 kello 17.00

Vuoden viimeistä Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta maanantaina 12.12.2022 voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta kello 17.00 alkaen.

Valtuuston kokouksen asialistalla on muun muassa Raholan radanvarsikorttelin asemakaava sekä useita valtuustoaloitteita. Käsiteltävät valtuustoaloitteet koskevat esimerkiksi ilmastohätätilaa, lapsibudjetointia, korvaushoitolääkkeitä sekä päiväkotien pihoja. Valtuustolle tuodaan tiedoksi myös nuorisovaltuuston aloite linja-autovuorojen määrien lisäämisestä ja latauspaikkojen sijoittamisesta Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikenteessä.


Kokous on niin kutsuttu hybridikokous eli valtuutetut voivat osallistua kokoukseen joko etänä tai kaupunginvaltuuston istuntosalissa. Valtuustosalin yleisölehteri on avoinna, näin yleisö pääsee halutessaan seuraamaan kokousta myös keskusvirastotalolla, osoitteessa Aleksis Kiven katu 14–16, A-rappu, 6. kerros.

 
Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös tampere.fi -verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä verkkolomakkeella tai tekstiviestinä. Twitterissä keskusteluun voi osallistua tunnisteella #trevaltuusto.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa