Uutinen
30.11.2022 08.50
Kolme valkoisiin balleriinapukuihin pukeutunutta lasta nojaa esiintymislavan reunaan ja katsovat lavalle päin.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisia juhlitaan jälleen Tampere-talossa

On aika laittaa tanssikengät jalkaan ja juhlistaa itsenäistä Suomea! Jo perinteeksi muodostuneissa itsenäisyyspäivän tanssiaisissa kuullaan musiikkia ja tanssitaan, nähdään tanssiesityksiä sekä sirkusta ja päästään pelaamaan kierrätyspeliä. Tapahtuman teemana on lasten valitsema ”Puhdas luonto”, joka näkyy tanssiaisten toimintapisteillä. Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset valtaavat Tampere-talon Sorsapuistosalin tiistaina 6.12. klo 14-17.

Tapahtuman avaa pormestari Anna-Kaisa Ikonen yhdessä Tampereen Lasten Parlamentin lasten kanssa. Tanssimusiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband ja tanssin taikaan päästään tutustumaan myös Hip Hop House -tanssikoulun lapsiryhmien esityksissä. Ehkä opitaan jopa muutama uusi tanssiaskelkin! Tapahtumassa esiintymässä myös irlantilainen Simon Llewellyn We are the champions -sirkusesityksellään, jossa yleisöllä on oma roolinsa. Tapahtuman juontaa Veera Degerholm yhdessä Tampereen Lasten Parlamentin lasten Joona Ellillän ja Oona Tapailan kanssa.

Toimintapisteillä luvassa Tampereen Lasten Parlamentin Kierrätyspeli, Lastenkulttuurikeskus Rullan jouluinen työpaja ja valokuvauspiste sekä Hupsansaa ry:n kukkayllätysbuffet. Tanssiaisten kahviosta vastaa Tampereen kaupungin Nuorisopalvelut. Kahviosta vieraat voivat ostaa pientä suolaista sekä makeaa purtavaa kahvin, teen ja mehun kera.

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset on suunnattu noin 4-10-vuotiaille lapsille perheineen, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Tule sellaisena kuin olet, tai pukeudu parhaimpaan juhlapukuusi!

Lisätietoja
Kulttuuriohjaaja Merja Kostamovaara
Puhelin:
044 431 4740
Teksti: Merja Kostamovaara
Jaa sosiaalisessa mediassa