Uutinen
29.11.2022 16.00
Kirjaston työntekijä opastaa asiakasta sähköisiin palveluihin tabletilla.

Miten toivoisit Tampereen kaupunginkirjaston näkyvän somessa? Vastaa kyselyyn!

Tampereen kaupunginkirjasto haluaa kehittää sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa viestintäänsä ja monikanavaista asiakaspalveluaan. Tämän työn tueksi toteutetaan kysely kirjaston käyttäjille. Tulosten perusteella aloitetaan Tampereen kaupunginkirjaston sosiaalisen median kehittämishanke.

Oletko huomannut kirjastosi sosiaalisessa mediassa? Miten kirjaston pitäisi olla somessa läsnä? Mistä kirjasto tavoittaa juuri sinut? Kyselyn kohderyhmänä ovat Tampereen ja sen ympäristökuntien asukkaat. Kyselyyn toivotaan vastaajiksi sekä kirjastojen käyttäjiä että henkilöitä, jotka eivät käytä kirjastoja lainkaan tai edellisestä asiointikerrasta on kulunut jo vuosia.

Kyselyssä kartoitetaan muun muassa kirjaston palveluiden käyttöä sekä tiedonsaantia kirjaston palveluista ja sosiaalisen median kanavista. Lisäksi tiedustellaan myös vastaajan omaa mediakäyttöä ja tottuneisuutta digitaaliseen asiointiin. Kirjasto haluaa kehittää toimintaansa käyttäjiään kuunnellen, joten vastauksesi on erittäin arvokas.

Vastaathan kyselyyn 11.12. mennessä! Samalla voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa Metso- tai Tampere-aiheisia palkintoja.

Sähköinen kyselylomake

Lisätietoja
Tampereen kaupunginkirjasto Viestintäsuunnittelija Emma Salmi
Puhelin:
040 058 1510
Jaa sosiaalisessa mediassa