Tampereen kaupunki avustaa kauppahallin tapahtumia

Elinvoima- ja osaamislautakunta päätti 23.11.2022 tukea 8 000 eurolla Tampereen Kauppahallin Yhdistys ry:tä.

Yhdistys haki avustusta Tampereen kauppahallin tapahtumallisuuden ja houkuttelevuuden lisäämiseen, sisältöjen kasvattamiseen sekä uusien kohderyhmien saavuttamiseen.

Kauppahalli on Tampereen kaupungin omistama kiinteistö, jonka toimitiloja vuokrataan hakemusperiaatteella eri yrittäjille. Kauppahallissa toimii tällä hetkellä muun muassa kahviloita, ravintoloita ja elintarvikemyymälöitä sekä muita palveluja tarjoavia liikkeitä.

Kauppahalli kytkeytyy kiinteästi Tampereen kaupungin läntisen keskustan kehittämiseen ja elävöittämiseen, esimerkiksi läntisen keskustan kaupallisen ytimen ja toritoiminnan kehittämiseen, kulttuurikehä-verkostoon sekä Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeeseen.

Tampereen Kauppahallin Yhdistys ry on kokeillut viime vuosina tilassa jonkin verran erilaisia tempauksia ja Tampereen kaupunki on mahdollistanut muun muassa kauppahallin historiaan sukeltavia opastuksia kaupunkilaisille. 

Myöhemmin on tarkoitus, että kauppahallin tilat perusparannetaan teknisesti ja toiminnallisesti. Remontin suunnittelussa on käynnissä tarveselvitysvaihe ja se on etenemässä asunto- ja kiinteistölautakunnan käsittelyyn vuoden 2023 aikana.

Tampereen Kauppahallin Yhdistys ry on perustettu vuonna 1971. Yhdistykseen kuuluvat kaikki Tampereen kauppahallin yritykset.
 

Lisätietoja

Anna-Kaisa Heinämäki
Kilpailukykyjohtaja
Puhelin:
040 639 7701
Pekka Salmi
Apulaispormestari
Puhelin:
050 565 8898
Teksti: Johanna Toivanen
Jaa sosiaalisessa mediassa