Keskustan alueelle etsitään ennaltaehkäisevää päihdetoimintaa kerta-avustuksen avulla

Tampereen kaupunki avasi 23.11.2022 haettavaksi yhteisöille ja yhdistyksille ehkäisevän päihdetyön kerta-avustuksen. Avustus on haettavana 14.12.2022 kello 15.45 mennessä. Hakemukset pitää toimittaa määräaikaan mennessä.

Ehkäisevän päihdetyön kerta-avustus myönnetään ehkäisevään päihdetoimintaan keskustan alueelle. Kerta-avustus on valikoitunut rahoitettavaksi Tampereen kaupungin osallistuvan budjetoinnin kautta. Keskustan alue nousi rahoitettavaksi kohteeksi, kun asukkaat saivat ideoida turvallisuuteen liittyviä asioita. Erityisesti Laikunlavan ympäristöön kaivataan toimintaa ja ratkaisuja.

Avustettavaa toimintaa pitää toteuttaa vuoden 2023 aikana säännöllisesti myös kesän ajan. Jaettava avustussumma on yhteensä 70 000 euroa, ja yhdelle yhdistykselle voidaan myöntää enintään 25 000 euroa.

Lisätietoja

Johanna Heine
Ehkäisevän päihdetyön koordinaattori
Puhelin:
040 195 1709
Teksti: Johanna Heine
Kuvat: Laura Vanzo / Visit Tampere
Jaa sosiaalisessa mediassa