Uutinen
21.11.2022 14.15
Kaikkien pirkanmaalaisten, myös tamperelaisten ja orivesiläisten, sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut siirtyvät 1.1.2023 alkaen kunnilta Pirkanmaan hyvinvointialueen vastuulle.

Tule mukaan Pirkanmaan hyvinvointialueen asukasinfoihin – seuraava info on 24.11.2022 kello 17

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää alueensa asukkaille syksyn aikana infotilaisuuksia, joita voi seurata verkossa. Tilaisuuksissa vastataan asukkaiden kysymyksiin hyvinvointialueesta ja sen palveluista.

Kysymyksiä voit esittää etukäteen verkkolomakkeella tai kirjallisesti tilaisuuden aikana. 

Lähetä kysymyksesi verkkolomakkeella. 

Asukasinfot ja niiden teemat

Marraskuun asukasinfo pidetään torstaina 24.11.2022 kello 17–18. Sen teemana ovat lasten, nuorten ja perheiden palvelut sekä ikäihmisten ja vammaisten palvelut. Seuraa marraskuun asukasinfoa.

Joulukuun asukasinfo on torstaina 1.12.2022 kello 17–18. Sen teemana ovat avopalvelut sekä sairaalapalvelut. Seuraa joulukuun asukasinfoa

Asukasinfot tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Infot järjestetään verkon välityksellä Teams Livellä. Niihin ei ole mahdollisuutta osallistua paikan päällä.

Asukasinfot tallennetaan ja tekstitetyt tallenteet tulevat katsottavaksi hyvinvointialueen verkkosivuille osoitteeseen pirha.fi/asiakkaalle. Sivulta löydät myös lokakuussa pidetyn asukasinfon tallenteen.

Jaa sosiaalisessa mediassa