Uutinen
21.11.2022 08.32
Tampereen kaupunginvaltuusto istuntosalissa kokouksessaan.

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 21.11.2022 kello 17.00 

Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta maanantaina 21.11.2022 voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta alkaen kello 17.00.

Valtuuston kokouksen asialistalla on hallintosäännön muuttaminen, koska sosiaali- ja terveyspalvelut sekä Pirkanmaan pelastustoimi poistuvat kaupunkiorganisaatiosta vuoden 2023 alussa. 

Lisäksi valtuustossa käsitellään valtuustoaloitteet, jotka koskevat luottamushenkilöiden palkkioiden alentamista sote-tehtävien siirryttyä hyvinvointialueelle, Kaukajärven-Pitkäjärven luonnonsuojelualueen perustamista ja pubiratikan liikennöintiä MM-kisavuonna. Valtuuston tiedoksi tuodaan myös nuorisovaltuuston aloite pysäkkinimistön parantamisesta ja osoitepohjaisten pysäkkinimien poistamisesta.

Kokous pidetään kaupunginvaltuuston istuntosalissa, ja myös yleisölehteri on avoinna. Yleisön kulku lehterille: keskusvirastotalo, Aleksis Kiven katu 14–16 A-rappu, 6. kerros. Valtuutettujen on mahdollista osallistua kokoukseen myös etänä, joten osa valtuutetuista on etänä ja osa valtuustosalissa.

Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös tampere.fi -verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä verkkolomakkeella tai tekstiviestinä. Twitterissä keskusteluun voi osallistua tunnisteella #trevaltuusto.

Linkki suoraan lähetykseen

Kaupunginvaltuuston kokous 21.11.2022 esityslista

Lisätietoja
Viestintäpäällikkö Aila Rajamäki
Puhelin:
040 550 5540
Teksti: Aila Rajamäki
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa