Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 21.11.2022 kello 17.00 

Tampereen kaupunginvaltuuston kokousta maanantaina 21.11.2022 voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivuilta alkaen kello 17.00.

Valtuuston kokouksen asialistalla on hallintosäännön muuttaminen, koska sosiaali- ja terveyspalvelut sekä Pirkanmaan pelastustoimi poistuvat kaupunkiorganisaatiosta vuoden 2023 alussa. 

Lisäksi valtuustossa käsitellään valtuustoaloitteet, jotka koskevat luottamushenkilöiden palkkioiden alentamista sote-tehtävien siirryttyä hyvinvointialueelle, Kaukajärven-Pitkäjärven luonnonsuojelualueen perustamista ja pubiratikan liikennöintiä MM-kisavuonna. Valtuuston tiedoksi tuodaan myös nuorisovaltuuston aloite pysäkkinimistön parantamisesta ja osoitepohjaisten pysäkkinimien poistamisesta.

Kokous pidetään kaupunginvaltuuston istuntosalissa, ja myös yleisölehteri on avoinna. Yleisön kulku lehterille: keskusvirastotalo, Aleksis Kiven katu 14–16 A-rappu, 6. kerros. Valtuutettujen on mahdollista osallistua kokoukseen myös etänä, joten osa valtuutetuista on etänä ja osa valtuustosalissa.

Kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata myös tampere.fi -verkkosivuilta. Suoran lähetyksen kommenttipalstalle voi lähettää viestejä verkkolomakkeella tai tekstiviestinä. Twitterissä keskusteluun voi osallistua tunnisteella #trevaltuusto.

Linkki suoraan lähetykseen

Kaupunginvaltuuston kokous 21.11.2022 esityslista

Lisätietoja

Aila Rajamäki
Viestintäpäällikkö
Puhelin:
040 550 5540
Teksti: Aila Rajamäki
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa