Uutinen
18.11.2022 16.25

Vanhusneuvosto toivoo Linnainmaan ulkoliikuntamahdollisuuksia parannettavan

Tampereen vanhusneuvosto haluaa Linnainmaalle ulkokuntosalin sekä ulkoraput. Vanhusneuvosto teki aloitteen Linnainmaan ulkoliikuntamahdollisuuksien parantamisesta kokouksessaan 16.11.2022. 

Vanhusneuvoston mukaan Tampereen kaupunki on viime vuosina kiitettävästi panostanut ulkokuntosaleihin. Ikäihmiset ovat korona-aikana oppineet ulkoliikuntaan. Myös Linnainmaalla olisi tarvetta ulkokuntosalille, jossa on helppokäyttöisiä venyttely- ja askelluslaitteita. Kaupungista löytyy varmasti muitakin paikkoja ulkokuntosaleille. Sen vuoksi vanhusneuvosto esittää näiden paikkojen kartoittamista mahdollisimman pikaisesti ja kartoituksen jälkeen ripeää ulkokuntosalien rakentamista.

Vanhusneuvosto muistuttaa myös siitä, että ikäihmisten kuntoilulaitteet sopisivat lasten leikkipuistojen yhteyteen. 

– Mummot ja vaarithan hyvin usein ulkoilevat lastenlapsiensa kanssa ja mikä olisi mukavampaa kuin yhdessä kuntoilu. Näin tulisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla: yhteinen aika eri sukupolvien välillä ja kunnosta huolehtiminen, toteaa vanhusneuvosto aloitteessaan.

Lisätietoja
Vanhusneuvoston varapuheenjohtaja Tarja Jokinen
Puhelin:
0405606711
Jaa sosiaalisessa mediassa