Uutinen
16.11.2022 14.44
Kilpajuoksijanaisia Ratinassa.
Yleisurheilijoita Tampereen stadionilla

Tampereen kaupunki palkitsee vuonna 2022 menestystä niittäneitä urheilijoitaan

Tampereen kaupunki palkitsee menestyneitä urheilijoitaan ja edellisten vuosien tapaan haluamme muistaa urheilijoita kutsumalla heidät Hämeen Urheilugaalaan, joka järjestetään perjantaina 2.3.2023.

Urheilullisen vuoden 2022 parhaiten menestyneitä urheilijoita halutaan muistaa kutsumalla heidät Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n, paikallisten seuratoimijoiden ja Tampereen kaupungin yhdessä järjestämään Hämeen Urheilugaalaan, joka vietetään juhlallisissa tunnelmissa Tampere-talon Sorsapuistosalissa perjantaina 2.3.2023.

Palkittaviksi urheilijoiksi katsotaan yleisen sarjan Suomen mestarit (yksilö tai joukkue), arvokisamitalistit (Pohjoismaiden mestari, Euroopan mestari tai maailmanmestari) yleisessä sarjassa tai vammaisurheilun maailmanmestaruuskilpailujen tai Euroopan mestaruuskilpailujen mitalistit. Yleiseksi perusteeksi katsotaan, että urheilulaji on olympialaji tai muuten laajalti harrastettu laji. Kutsu ei koske urheilijaa tai joukkuetta, joka on jo palkittu Tampereen kaupungin muilla palkitsemistavoilla.

Lopullinen palkittavien urheilijoiden valinta tehdään vuodenvaihteessa ja kutsu juhlatilaisuuteen toimitetaan palkittaville urheilijoille henkilökohtaisesti vuoden 2023 alussa. Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 18.12.2022. 

Lisätietoja
Ilmoittautuminen sähköpostitse Viestintäsuunnittelija Satu Lähteenmäki
Puhelin:
040 506 8414
Liikunta- ja nuorisojohtaja Pekka P. Paavola
Puhelin:
050 554 5831
Teksti: Satu Lähteenmäki
Jaa sosiaalisessa mediassa