Uutinen
16.11.2022 09.59
Kottikärryt pystyssä rakennustyömaalla.

Omakotitontit kiinnostavat: tonttihakuun tuli lähes 700 hakemusta

Tampereen kaupungin omakotitontit ovat haluttuja. Maanantaina 14.11.2022 päättyneeseen hakuun jätettiin miltei 700 hakemusta – lähes saman verran kuin viime vuonna. Tällä kertaa haettavana oli yhteensä 80 tonttia.

Haetuimpia tontteja olivat vuokratontit ja erityisesti Hervantajärven tontit. Hakijoiden suosikiksi nousi tietty Hervantajärven puistoon rajoittuva tontti. Myös Holvastin vuokrattavat ja myytävät tontit saivat runsaasti hakemuksia. Sitä vastoin Kämmenniemen tarjousten perusteella myytävät tontit eivät houkutelleet hakijoita.

Omakotitonttien haussa oli Hervantajärveltä mukana 48 vuokratonttia, Holvastista 6 ja Ojalasta 18. Kiinteällä hinnalla myydään 4 tonttia Holvastista ja 4 Ojalasta. Tarjousten perustella oli myynnissä 2 tonttia Kämmenniemestä.

Vuokrattavat ja kiinteällä hinnalla myytävät omakotitontit arvotaan ilman yleisöä maanantaina 21.11.2022 virallisen valvojan läsnä ollessa. Perinteiseen tapaan arvonnan tulos lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla arvontaan osallistuneille.

Kiinteistöjohtaja tekee arvonnan tuloksesta virallisen päätöksen, jolla tontit varataan tontin saaneille. Tieto päätöksestä lähetetään asianosaisille.

 

Lisätietoja
Toimistosihteeri Jaana Rimpi-Muhonen
Puhelin:
040 801 6777
Tonttivastaava Jori Alanko
Puhelin:
041 730 1457
Toimistosihteeri Raija Laatio-Rimmi
Puhelin:
040 800 4079
Teksti: Raija Lindell
Kuvat: Laura Happo
Jaa sosiaalisessa mediassa