Uutinen
16.11.2022 10.28

Loppuunvarattu Lastenmusiikkipäivän juhlakonsertti ilahduttaa Lapsen oikeuksien päivänä

Tullikamarin Pakkahuone täyttyy riemukkaista sävelistä ja esityksistä su 20.11.2022 kello 12.30 alkaen, kun valtakunnallisen lastenmusiikkipäivän pääkonsertti pyörähtää käyntiin. Esiintymässä on kerrassaan mahtava joukko: vuoden 2021 lastenmusiikkiyhtyeenä palkittu Herra Heinämäen lato-orkesteri, Satu Sopanen, Eläimellistä-orkesteri, Höpinätötterö, Sorin Sirkuksen lapset sekä Pirkanmaan musiikkiopiston oppilasorkesteri!

Suomalainen lastenmusiikki on rikasta ja elinvoimaista. Voittoa tavoittelematon Lastenmusiikki ry on perustettu edistämään sen asemaa ja tuomaan sille näkyvyyttä mm. jokavuotisen lastenmusiikkipäivän muodossa. Lastenmusiikkipäivänä Pakkahuoneella järjestetään pääkonsertin lisäksi lastenmusiikkiseminaari sekä Jellonagaala, jossa palkitaan ansioituneita lastenmusiikin tekijöitä. Päivän kaikki tapahtumat striimataan yhdistyksen sivulle Lastenmusiikki.net.

Tampere on valittu vuoden 2022 Lastenmusiikkipääkaupungiksi ja juhlavuoden pääkonsertti tuokin esiin erityisesti pirkanmaalaistaustaista osaamista. Tarinallisen konsertin teemana on ilo ja ystävyys. Konsertti on Lastenmusiikki ry:n valtakunnallisen Lastenmusiikkipäivän pääkonsertti ja tilaisuuden mahdollistavat Tampereen kaupunki ja Operaatio Pirkanmaa.

Lisätietoja :

Sarianna Tammilehto
[email protected]
040 738 5286

 
Niina Niiniluoto
[email protected]
050 364 6134

Jaa sosiaalisessa mediassa